Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Megvettem én is a Hasee-t. Kaptam érte a pénztárnál 100 db piros szivecskét, amit be lehet ragasztani az áruház pontgyűlytő füzetecskéjébe.

A domozban egy külső USB- s modem rejlik, egy akksi, egy tápkábel, user's manual, egy CD, amin a user's manual magyarul is rajta van és egy másik cd, amin a különféle telepítő progik vannak. Arra CD- re, amin a használati utasítás van ragasztottak egy matricát ''Magyarnyelvű útmutatú'' felirattal, ezért egy kicsit rázkódik pörgés közben.
![[kép] [kép]](http://lh6.google.com/image/peter.szaniszlo/RXSQeOIpV-I/AAAAAAAAACQ/D1xoWoQHev4/egyben.png)
A képen látható, hogy nincsenek túlzsúfolva az oldalai nyílásokkal. Sőt a píszíemszíály is hiányzik, annak ellenére, hogy a képen látható. Van egy RJ-45 (LAN), de mellette az RJ-11 csati be van tömve. (Biztos ezért mellékelik az USB- s modemet.) USB- ből egyébként kettő hátul, egy pedig bal oldalt található. Bal oldalt van még egy VGA a külső monitor számára. jobb oldalon csak az ODD van. Hátul pedig már csak a ''DC in'' és a kensington zár van.
Ha ki van nyitva, akkor meg egy csomó világító bizbasz látható meg egy pici pötty, ami a mikrofon. Ja, és két oldalt a klaviatyűzet mellett a beépített subwooferek.
Tulajdonképpen nekem bejön így külsőre. Talán a procihűtésnél lehet valami surlódás, ami megtöri a teljes csendet, de egyébként tök halk alapjáraton. Pörgetni még nem tudtam, mert Free DOS van rajta. Én meg majd a tesómra bízom, hogy telepítsen rá olyan rendszert, amilyet akar.
Egyelőre ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Tesla topik
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell latitude 5320 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest