Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szanya

tag

Megvettem én is a Hasee-t. Kaptam érte a pénztárnál 100 db piros szivecskét, amit be lehet ragasztani az áruház pontgyűlytő füzetecskéjébe. :)
    A domozban egy külső USB- s modem rejlik, egy akksi, egy tápkábel, user's manual, egy CD, amin a user's manual magyarul is rajta van és egy másik cd, amin a különféle telepítő progik vannak. Arra CD- re, amin a használati utasítás van ragasztottak egy matricát ''Magyarnyelvű útmutatú'' felirattal, ezért egy kicsit rázkódik pörgés közben. :)
    [kép]
    A képen látható, hogy nincsenek túlzsúfolva az oldalai nyílásokkal. Sőt a píszíemszíály is hiányzik, annak ellenére, hogy a képen látható. Van egy RJ-45 (LAN), de mellette az RJ-11 csati be van tömve. (Biztos ezért mellékelik az USB- s modemet.) USB- ből egyébként kettő hátul, egy pedig bal oldalt található. Bal oldalt van még egy VGA a külső monitor számára. jobb oldalon csak az ODD van. Hátul pedig már csak a ''DC in'' és a kensington zár van.
    Ha ki van nyitva, akkor meg egy csomó világító bizbasz látható meg egy pici pötty, ami a mikrofon. Ja, és két oldalt a klaviatyűzet mellett a beépített subwooferek. :)

Tulajdonképpen nekem bejön így külsőre. Talán a procihűtésnél lehet valami surlódás, ami megtöri a teljes csendet, de egyébként tök halk alapjáraton. Pörgetni még nem tudtam, mert Free DOS van rajta. Én meg majd a tesómra bízom, hogy telepítsen rá olyan rendszert, amilyet akar.

Egyelőre ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák