Hirdetés
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanya
tag
Megvettem én is a Hasee-t. Kaptam érte a pénztárnál 100 db piros szivecskét, amit be lehet ragasztani az áruház pontgyűlytő füzetecskéjébe.

A domozban egy külső USB- s modem rejlik, egy akksi, egy tápkábel, user's manual, egy CD, amin a user's manual magyarul is rajta van és egy másik cd, amin a különféle telepítő progik vannak. Arra CD- re, amin a használati utasítás van ragasztottak egy matricát ''Magyarnyelvű útmutatú'' felirattal, ezért egy kicsit rázkódik pörgés közben.
![[kép] [kép]](http://lh6.google.com/image/peter.szaniszlo/RXSQeOIpV-I/AAAAAAAAACQ/D1xoWoQHev4/egyben.png)
A képen látható, hogy nincsenek túlzsúfolva az oldalai nyílásokkal. Sőt a píszíemszíály is hiányzik, annak ellenére, hogy a képen látható. Van egy RJ-45 (LAN), de mellette az RJ-11 csati be van tömve. (Biztos ezért mellékelik az USB- s modemet.) USB- ből egyébként kettő hátul, egy pedig bal oldalt található. Bal oldalt van még egy VGA a külső monitor számára. jobb oldalon csak az ODD van. Hátul pedig már csak a ''DC in'' és a kensington zár van.
Ha ki van nyitva, akkor meg egy csomó világító bizbasz látható meg egy pici pötty, ami a mikrofon. Ja, és két oldalt a klaviatyűzet mellett a beépített subwooferek.
Tulajdonképpen nekem bejön így külsőre. Talán a procihűtésnél lehet valami surlódás, ami megtöri a teljes csendet, de egyébként tök halk alapjáraton. Pörgetni még nem tudtam, mert Free DOS van rajta. Én meg majd a tesómra bízom, hogy telepítsen rá olyan rendszert, amilyet akar.
Egyelőre ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Lenovo T14 G2 érintő kijelző, Magyar bill, garancia, számla, i5-1135G7 16Gb 512Gb NVMe
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs