- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
basszus 10 évvel ezelőtti kommentre válaszolok
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam 
"Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit." - Harry úgy fejlődik, mint minden átlagos varázslótanonc. Ő egyáltalán nem szupertehetséges vagy okos. Megkockáztatom, hogy ő szerintem nem is tudna animágus lenni. Ő azért lett a fiú aki túlélte, mert az anyai szeretet megvédte. Annyi, hogy tud párszaszóul de azt meg tudjuk hogy miért
szerk.: bocs a kviddicset kifelejtettem abban tényleg tehetségesA dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak! - a patrónus, mint a neve is sugallja, csak védelmező. Nem öli meg őket. Hogy meg lehet-e őket ölni azt nem tudom (lehet csal öregségben meghalnak
) és azt hiszem valahol volt említve a szaporodásuk, az meg gondolom a félelemből történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam