Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
basszus 10 évvel ezelőtti kommentre válaszolok
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam 
"Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit." - Harry úgy fejlődik, mint minden átlagos varázslótanonc. Ő egyáltalán nem szupertehetséges vagy okos. Megkockáztatom, hogy ő szerintem nem is tudna animágus lenni. Ő azért lett a fiú aki túlélte, mert az anyai szeretet megvédte. Annyi, hogy tud párszaszóul de azt meg tudjuk hogy miért
szerk.: bocs a kviddicset kifelejtettem abban tényleg tehetségesA dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak! - a patrónus, mint a neve is sugallja, csak védelmező. Nem öli meg őket. Hogy meg lehet-e őket ölni azt nem tudom (lehet csal öregségben meghalnak
) és azt hiszem valahol volt említve a szaporodásuk, az meg gondolom a félelemből történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam