Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én is csodálkoztam, hogy így leült a téma.
Dumbledore halála tényleg várható volt, de azt hittem, többet fog tanítani Harrynek, mielőtt ez megtörténik.
Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit.
Értem amit mondasz, a hetedik könyvre túl sok gonosz maradt, a jók pedig kevesen vannak, és nem is túl erősek. (Még új gonsz szereplő is jött Fenrir személyében.) Lupin, vagy a rend egyéb tagjai nem hiszem, hogy elbánnának Pitonnal, amennyiben ő tényleg a gonoszok közé tartozik. Ellenben ha Piton továbbra is tégla a halálfalók közt, akkor a Rend nehezen veheti hasznát, mert már senki sem hisz neki. Ha esetleg a rossz önmaga ellen fordulna, az megoldás lenne, tapasztalható is széthúzás a beosztottak szintjén, de Voldemortot senki sem merné megcélozni. Talán Piton? Vagy R.A.B?
Draco várható, hogy nem marad halálfaló, de túl kicsi szereplő, hogy ennek nagy jelentősége lenne az erőviszonyokra nézve.
Kissé olyan, mintha nem egy könyv, hanem egy tévésorozat lenne hátra: Az elveszett horcruxok fosztógatói, vagy a Harry Potter tanulóévei - Hét év Tibetben.
További kérdések:
Ki őrzi most az Azkabant? (Tipp: egy rakás felbőszült házimanó.)
Egy varázsló pálca nélkül tehetetlen? Ezt kizárják az ösztönös varázstettek, Dumbledore mégsem tudta megvédeni magát.
A dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest