- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper
üzenetére
akkor csak jövő héten megoldható! Pénteken elvileg felmegyek Pestre, de még nem biztos... Lehet, hogy Siófokra megyek Most sajnos csak az alaplapot, procit, memóriát, hűtő, videókártyát tudom adni. Ha hamarabb írtál volna, esetleg még péntek délelőtt...
Házat sajnos nem tudok adni... -
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper
üzenetére
Sajna most éppen Miskolcon vagyok. Nem hoztam magammal mindent, mivel csak a memóriára meg a videókártyára volt vevőm. Egyébként nem házban vannak, ezért nem adom pénzért.
A konfig módosult az alábbiak szerint! P1 alaplap+200MMx proci+hűtő+S3 Virge 2v4MB PCI videókártya (most éppen no wincsi) + 4x16 MB EDO
Ha így is kell, vasárnap tudom adni. Ha kell a wincsi+CD-rom, akkor csak a jövő héten lesz jó!
Így az ára 2 db 300g tejcsokis milka
A videókártya már elkelt, ez van helyette
Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest