Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper #50 üzenetére
akkor csak jövő héten megoldható! Pénteken elvileg felmegyek Pestre, de még nem biztos... Lehet, hogy Siófokra megyek Most sajnos csak az alaplapot, procit, memóriát, hűtő, videókártyát tudom adni. Ha hamarabb írtál volna, esetleg még péntek délelőtt...
Házat sajnos nem tudok adni... -
pbujna
aktív tag
válasz
Grim.Reaper #48 üzenetére
Sajna most éppen Miskolcon vagyok. Nem hoztam magammal mindent, mivel csak a memóriára meg a videókártyára volt vevőm. Egyébként nem házban vannak, ezért nem adom pénzért.
A konfig módosult az alábbiak szerint! P1 alaplap+200MMx proci+hűtő+S3 Virge 2v4MB PCI videókártya (most éppen no wincsi) + 4x16 MB EDO
Ha így is kell, vasárnap tudom adni. Ha kell a wincsi+CD-rom, akkor csak a jövő héten lesz jó!
Így az ára 2 db 300g tejcsokis milka
A videókártya már elkelt, ez van helyette
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest