Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rootkiller
üzenetére
Bocsánat, azt nem írtam, hogy mi az, ami megvan a szettből, és mi az, ami még kérdéses, így tényleg kuszának tűnik visszaolvasva, ráadásul rossz subot linkeltem (egy korábbi, tervezett elképzeléshez készített excelemben még az szerepelt, de aztán változott a terv.).

Egy normál nappaliban lesz elhelyezve általánosságban, 60 nm-en, de kisebb-nagyobb rendezvényekre is szállítva lenne.
Ami fix:
- Ecler XPA 7000 a suboknak
- 2 db CV XLS-215
- Allen & Heath Xone:92 mint jelforrás, azon egy rakás NI Traktor eszköz, Pio RMX-1000, stb.
- megrendeltem a javasolt dbx 223XS-t crossovernekAmi beszerzésre vár:
- 2 db sub láda (lehetőleg CV és passzív - ide CVi-118s van kinézve, nem a korábban linkelt aktív láda)
- végfok az XLS-215-öknek, 250-300 W RMS csatornánként
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi