- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Van, egész normális a hangzása az integrált hangkártyámnak ( P35-ös alaplap, MSI P35 Neo2 Fr). Szóval számítógéphez vagy egy legolcsóbb kategóriás DVD lejátszóhoz csatlakoztatnám és azt nem tudom, hogy inkább egy 5.1-es rendszer vagy azonos áron egy "jobb minőségű" sub érné meg. Melyik adna jobb hangzást magyarul.
Egy kicsit az 5.1 felé húz a szívem, mert a mostani hangfalaimmal itthon végülis jól el lehet zenét hallgatni, meg filmet nézni, de igazán akkor jön ki a tudása amikor a másik szobában már nem lehet mellette mást hallgatni.
Ha a fejlesztgetés szóba jöhetne akkor nem gondolkoznék, egyértelműen a SUB-ot venném, talán még külön erősítőre is spórolnék, de tekintettel arra, hogy 1.5 éven belül egyetemre szeretnék menni és a kis lakásba amiben lennék nem lenne kihasználva ezért nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk 7 év múlva majd fejlesztem 5.1-re a hangfalrendszeremet, mert ha akkor lesz pénzem és még mindig ezek a technikák fognak élni (ami azért ezen a téren valószínü), akkor nem hiszem hogy pont az a 20ezer Ft hiányozna.Eddig konkrétan egy db 5.1-es rendszert hallottam, de az úgy nagyjából benne volt 200ezerben csak a hangfalakat tekintve, szóval nem az a mérce. De ott minden nagyon ott volt, ezért nem segített abban, hogy mit vegyek inkább. Ha meghallgatom élőben a kinézett hangszórókat akkor könnyebben tudok majd dönteni, csak hát kis város szekszárd, így nincs valami sok lehetőségem meghallgatni ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest