Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bercsi
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam magam hogy lecserélem tizenéves gyagyi kínai altrix
hangfalaimat valami jobb hangfalra. Körbenéztem a piacon és elrémisztett a túlságosan is bő kínálat.
PC-hez használnám, nem kellene neki komoly feladatot ellátni. Lightos zenehallgatás, esetleg játék-filmnézés. A keret amit szánnék rá az max. 10e ft lenne. Nem tudom ennyiért lehet-e kapni valami értelmeset?Válaszaitokat előre köszönöm!
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam jobb topikot a problémám leírására ezért kérném toleráljátok nekem köszönöm!
Van egy szimulátoros játék aminél egy konkrét szituációban lép fel a hangszóróm pattogása,pittyegése!
Más játékoknál,filmeknél,zenénél nem tapasztalható!
Nem bírná a hangszóróm,vagy mi lehet ez? -
Wollf
tag
sziasztok!
Légyen szives valaki erre nekem választ adni mert sűrgős!
Ezt a hangfalat---> ((((((( http://www.fenyhangdekor.hu/index.php/webaruhaz/hangtechnika/hangfal/hazibuli-hangfalak/11037705-omnitronic-bx-1250-melysugarzo-600w.html )))))) meghajtaná ez---> (((((( http://www.electronic-star.hu/HiFi-5-utas-surround-er-sit-Auna-radi-ad-vev-vel-hazimozi_i3031.htm )))))) vagy ez---> (((((((( http://www.electronic-star.hu/5-1-surround-er-sit-Skytronic-receiver-600W_i2168.htm )))))) az erősítő?
Sürgős lenne!! A válaszaitokat előre is megköszönöm -
bistvan.0606
csendes tag
Logitech z523 a hangerőt szabályozó gomb tekergetésekor néha, vagy gyakran, váltott intenzitással de berecseg! Okoz ez bármi gondot? Komoly probléma ez?
-
Felis
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy Genius SW-5.1 szettem, amit jelenleg 3 db jack kábellel csatlakoztatok egy asztali géphez (aminek a hangkártyáján ugye van is ehhez 3 jack bemenet a megfelelő csatornákhoz). Viszont most állok át laptopra, aminek csak 1 jack bemenete van, plusz a szokásos egyebek (gondolom, még az USB lehet releváns audioszempontból). Ilyenkor hogy érdemes megoldani a hangfalszett csatlakoztatását a laptophoz? Minden kábel megvan még hozzá, ami gyárilag járt, ha esetleg valami mást kell bevetnem, illetve van szabad EC slot, ha ilyen, plusz hangkártyát igényelne a dolog.
Előre is köszi, szép ünnepeket mindenkinek! -
Bableves000
csendes tag
Szerintetek milyen hangszórót vegyek kb 15 ezres árkategóriában. Én ezt a két darabot néztem ki, de nem igazán tudom melyik érheti meg jobban a pénzét. PHILIPS SPA5300/00 vagy TRUST 17963 Tytan 2.1
Továbbá gondolkozok még h kicsit többet rászánok és akkor már egy GENIUS SW-G 2.1 3000 de nem tudom megéri-e azt a + 5 ezret.
Szerintetek melyik legyen vagy mit tudnátok ajánlani? A segítséget előre is köszönöm! -
Kripect
csendes tag
Sziasztok.
Nekem van egy hangszóróm, ami 2 részből áll,vagyis két hangszóró...Ez egy sima még 2-3 éve a tesco ban vettem csak azért hogy legyen nekem valamilyen
Van egy mélynyomóm,és gondolkozok rajta hogy lekellene cserélni a hangszórót. Nem hallgatok túl hangosan zenét, amilyen hangosan szól, a mostani hangszóróm elég,mert nem szeretnék hangosabban zenét hallgatni, de lehet hogy ha más hangszórót vennék jobban szólna?
Tehát a fő kérdés: A hangerővel nincs bajom,csak nemtudom hogyha vennék egy más hangszórót, észrevenném-e a külömbséget?
Most integrált hangkártyám van, van egy ismerősöm aki 5k ért tud adni nekem egy jót.
Melyikkel lenne észrevehetőbb a külömbség a hangszórótól vagy hangkártyától?Előre is köszönöm!
-
Buster17
addikt
Hali
2 vadonat új mély láda ami német termék mennyit érhet?
írom az adatokat, (vadonat újat úgy értem, hogy volt 1x használva)
teljesítmény: max 250w
hangszóró: 1x6,5 sw védőburkolattal
1x mitteltöner(közép)
1x tweeter(magassugárzó)
seitlicher scahhumweg mit(oldalirányú hang kerülők)
klemmterminal(szorítókapocs)
kennschalldruck(vmi hangnyomás) 90 + 3dB
ubertragungsbereich(átviteli tartomány) 70Hz - 20.000Hz
Magnet 13oz
l/b/h: 170x350x240 mm
súly: 3,6kg
márka nincs rajta, eufab.com van ráírva. -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy multiméterrel a fejegységből kijövő 2 vezeték közül, hogy tudom kimérni, hogy melyik a + és melyik a -?
-
dokee78
félisten
SW-G2.1 1250 Erről esetleg vélemény?
-
dokee78
félisten
Logitech Z313 alternatívaként milyen hangszórót ajánlottok ebben az árban?
-
Plaza
tag
Sziasztok, én a PC-mhez egy Dyras Cinemax 5.1-t használok egy olcsó the t.mix (4+4 csatornás) keverővel, kiváló párosítás, ajánlom mindenkinek, kegyetlenül szépen és tisztán szól, nem egy hangos gépezet az biztos, viszont ha hangerő kell, akkor csak ajánlani tudom az általam is használt hangfalpárokat. Óriásit és tisztán szólnak, bár a Reflex dobozok ki lesznek cserélve, mert sajnos nem bírják az erősítőt amit vettem, ami egy Lexon XL 900-as erősítő, kiválóan szól, hogyha 8 Ohm-on kötöm rá a 2 felső (Y Audio) falat, akkor nagyon szépen szól, mivel 350W-ot ad le oldalanként, a falak csak 300W-osak, de az erősítő visszaszabályoz, megakadályozza a gerjedést. Viszont hogyha a régi falaimat is sorosan rákötöm, ami csak 200W-os, ugye akkor 4 Ohm-on jön ki a teljesítmény, és így oldalanként 500W-ra jön ki a teljesítmény, ez falanként 250W-ot jelent, ezt viszont a Reflex dobozok már nem bírják.
Gondolkoztam rajta, hogy veszek még mellé 2 FS Audio hangfalpárt (ez megegyezik a régi Y Audio márkával) teljesítményre is. Esetleg valami ötlet olcsóbb megoldásra, hogy mégis jó legyen ez a párosítás?
Valamint még annyit szeretnék írni, hogy nem nagy márka ez az Y Audio, de óriási dinamikája van, kültéren is óriásit szólnak, ajánlom szintén ezt is mindenkinek, megéri az árát.... -
Julot
aktív tag
Ez lenne a Link alatt:
Key features SW303E Electronic Subwoofer
Miscellaneous SW303E
Dimensions Height: 360mm (14.2in)
Width: 238mm (9.4in)
Depth: 430mm (16.9in)Net Weight 8.3kg / 18.3lb
Total volumes litres 42
Audio Features SW303E
Frequency Response 45Hz - 150HzPower rated 70W
Drive Units 1x 203mm (8in)
Sensitivity (2.8V/1 m) Adjustable ą12 dB
Ehhez kellene egy új mély hangszóró...
Cutover Frequency 70Hz / 150Hz (adjustable)
Impedance 10 kOhm
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Jamo SW303e Subwooferem, aminek a hangszórójának a gumija "elporladt", ezért ki kell cserélni. Milyen hangszóró felelne meg, milyen hangszóróra cseréljem, mit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.:
Julot -
Kolty
aktív tag
Mi a véleményetek, a Altec Lansing 221 elöregedhet, elhasználódhat?
Csak, mert most hirdetnek egyet és ahogy nézem az írásokat, már 10éve is gyártották nem lehet mai gyerek. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom, szinte szót se érdemel a hangszóró minősége, de nem volt még dolgom ilyennel.Ha usb a tápkábele az 1500ft-os hangszórónak, az azt jelenti, hogy a hang, és a táp is usb-n kapja? Szóval nincs 220V kábel?
Tudom,hogy nincs szó a minőségére, de nagypapának msn-hez jó lesz... -
L Balázs
tag
Üdvözletem!
Karácsonyra kaptam egy Logitech X-140-es hangfalat. Jól szól, de üresjáratban búg (kb. úgy, mint a nagyfeszülségű vezetékek).
Nem lehet földhurok, mert a villásdugója földeletlen. Ha egyből a konnektorba dugom, akkor is búg, akármit csatlakoztatok rá, sőt akkor is, ha semmit.
Van rajta egy fejhallgató kimenet, azon keresztül is hallatszik.
A hangerőtől független, viszont ha a basszust tekerem feljebb, akkor a búgás is hangosabb.
Mi lehet a probléma? Az elektromos hálózat hibája vagy a készüléké? Ha utóbbi, akkor vonatkozik rá a jótállás?Köszönöm a segítséget
Balázs -
Salak
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen 5.1 hangszórót. Gyanítom, hogy az Everest alapján Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1] nevű hangkártyám alaplapi és nem támogatja az 5.1-et. Jól látom? Tudnátok ajánlani valami nem túl drága hangkártyát, ami elvinné az említett hangszórót rendesen? Elég régi gépem van, szóval felesleges nagyon flancos hangkártya bele, kb többe kerülne mint a gépem (P4 3hz, 1gb ram, Gef6600)
Köszönöm előre is!
-
dragonfx
veterán
suiasztok van egy 5.1es hangcumom hangszóró kiment benne ki akarom cserélni.hogy kell bekötni?beforrasztani?
70mm a négyzet átmérője a hangszróé magáé kb 60-65mm.hol kapok ilyne hangszórót bele?
4ohm 10w ez van ráírva.eha ennél angyobbat rakok be mi lesz?nem fog szolni?
tudtok boltot webshopot ajánlani? -
ace05
senior tag
Helló!
Lenne itt egy ATD SP-258 2.1 hangfalszett amivel gondom támadt.Tavaly novemberben lett véve, és azóta rendesen működött kisebb anomáliákkal (minden nap kis recsegést lehet hallani random időközönként ) idáig . Laptoppal használtam , ma elkellet mennem a laptopommal dolgozni természetesen kihúztam a laptopból mire hazaértem visszadugtam mindent csak az egyik hangszóró működött a mélynyomóval együtt. A hangfalszett jackvezetéke kihúzható rgbs (piros,fehér) , hangfalak is piros, fehér vezetékkel csatlakoznak hozzá ami kihúzható.Ha össze van dugva géppel,tvvel akkor mind a két hangfalon lehet hallani zúgást hogy be van kapcsolva. De ha valamit elindítok gépen / hangot adok a tvre akkor az R hangfalból nem szól hang de viszont hogyha megcserélem a jackvezetéket tehát pirosat>fehérbe fehéret> a pirosba akkor az R hangszóró szól viszont az L ből csak pici zúgást lehet hallani. A jackvezetéket kicseréltem másikra és akkor is ez a baj.Meglehet csinálni házilag vagy kuka az egész? Ja és sajnos nem garis! -
medium84
aktív tag
Hi!
Van egy SRP 3040 hamgszóró párom, az egyik membránján van egy kb. 1,5 centis repedés (elég rugalmatlan, így nem mondanám szakarásnak). Mivel lehet megragasztani?
-
PH-User
addikt
Hangszórókkal/hangfalakkal kapcsolatban itt is lehet kérdezni, itt nagyobb a forgalom:
_______ Házi hangfal építés _______ -
fonseca
tag
Sziasztok. Esetleg valaki tud segíteni? [link]
-
shalafi66
veterán
válasz
#92251648 #363 üzenetére
Egy szűréssel kapcs. problémát szoftveres oldalról nem valószínű, h. meg tud oldani.
Esetleg meg kell keresni, hogy a hangkártya melyik bemenetéről szedi össze a zajt, és minden szabályzót elnémítva is jelentkezik-e. Sokszor csak a nagy erősítésű mikrofonbemeneten hallható.
-
alexadh
tag
Sziasztok!
Van egy genius 5.1 ht régebbi tipusu,de nem biztos hogy lényeg a kérdésemhez.
Behallatszik a winyóm hangja a hangfalba,ha olvas/ir sercegő hangot hallok a hangfalamiból.Mi a gond? MIt nézzek meg?
Köszi.
Üdv. -
paye
tag
válasz
Barett 50cal #360 üzenetére
Mint a többit, erősítőre kötöd....
-
Barett 50cal
senior tag
hali
valaki tud abba segiteni hogy ezt a két jómadárt hogytudom megszólaltatni?
nemrég találtam a padláson őket
[link] -
wolf88
aktív tag
Közben írtam a Samsungnak és ezt írták:
Kérdésére válaszolva, javasoljuk, hogy a Pc optikai kimenetéből csatlakoztassa az optikai kábelt a házi mozi optikai bemenetébe
és a házi mozin válassza a funkció gomb segítségével a D in üzemmód lehetőségét.Mit takar szerintetek a PC optikai kimenete?
-
wolf88
aktív tag
A hangkártyát külön vettem, sajnos az alaplapi nem optikai.
igen, így csináltam.A hangoknál kiválasztottam a digitális kimenet S-PDIF,hogy ez legyen az alapértelmezett, majd összekötve a lejátszóval nem volt hang.Sajnos most odáig jutottam, hogy a hangoknál nem tudom kiválasztani, hogy az az S-PDIF legyen az alapértelmezett, azt írja, hogy vmiért nem elérhető.Most csak a sima digitális kimenet van.Maga a hangkártya az működik, mert a régi hangfal rá van kötve és így szól.
Az lehet, hogy azért nem látom az S-PDIF-et, mert az alaplapi hangkártya bezavart?Mert hétvégén frissítettem az alaplapot, amiben a hangkártya is van ugye, és gyakorlatilag azóta nem jeleníti meg. -
dudika10
veterán
Házimoziról nem sok mindent találni.
A hangkártya az alaplapra integrált? Mert akkor egy alaplaptípus többet segítene.Bedugod az optikai kábelt, kiválasztod a vezérlőpult hangbeállításainál, hogy az optikai kimenet legyen az alapértelmezett, majd kiválasztod a samsung távirányítójával az optikai bemenetet (ha van rajta bemenetválasztó funkció). Így csináltad és nem működik?
-
wolf88
aktív tag
HÁzi mozi: Samsung HTZ-310
Wi7 7 32 bit
C-Media 8768 -
wolf88
aktív tag
HEllo!
Vki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan tudnám összekötni a házi mozi rendszeremet a számítógéppel?A lejátszó elromlott, de a hangfalak jók, ezért szeretném őket használni.7.1-es hangkártya van a gépben, optikai kábel is megvan, összedugtam őket, de hang nem jött ki.Vki ért ehhez, hogy hogyan is kellene csinálni, hogy jó legyen?KÖszi
-
honyike
aktív tag
-
shalafi66
veterán
-
-
shalafi66
veterán
Az nem sok, akkor talán kicsit több csillapítóanyaggal laposabbá téve a mélytartományt jobban illeszkedne a szobához. Viszont ezzel csökken majd a terhelhetőség, persze nem annyira,mint zárt dobozban.
A T-S általában jó a JBL-nél, de a hangolást mindig ellenőrizni kell impedanciaméréssel, mert amit a program számol, sosem biztos.
-
honyike
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani 25-30cm-es mélynyomót, melynek elfogadható az érzékenysége? Nem PA kéne, autós is tökéletesen megfelel, csak ne 86-88 dB legyen az érzékenysége!
Szobába kéne házimozi mellé szubládának...
Főleg a 93 dB és afölötti hsz-ek érdekelnének. Létezik egyáltalán ilyen normális áron? Max 15-17 ezer között... -
Ibituba
aktív tag
.
-
Ibituba
aktív tag
sziasztok. egy ilyennel szemezek. valaki esetleg hallotta már? ár érték arányról valami infó? monitor mellé menne zenehallgatásra [link]
-
arpi145
csendes tag
Sziasztok
enyhe búgást tapasztalatok az egyik hangfalamon
Genius SP-HF 1800a a típusa
ha bekapcsolom enyhe zúgást lehet hallani, tegnap jelentkezett először
előre is köszönöm -
mijos
senior tag
válasz
dudika10 #332 üzenetére
Megőrjít ez a hangfal
Képzeld minden jó volt, aztán kikapcsoltam, következő indításnál meg már nem szólt semmi. Azóta leszedtem, felraktam mindent, próbálgattam, most megint jó, de ahogy működésre bírtam hát az kacifántos.
A VIA HD VDECK az alap, integrált audió driver. Na enélkül nem megy semmi. Ráraktam az unixonart de az magában nem megy, megint csak kell az asus xonar driver. Most be van állatva a vezérlőpultban is az 5.1, driverben is, mégse megy ha 6 csatornára van beállítva. Most úgy szól mind a 6 hangfal, ha 2 csatornára van állítva -
jani1625
csendes tag
Hello mindenki! Egy kollégiumi szobába (kb. 30nm) szeretnénk extrém zenei élményt sok basszussal. Kb 20-30 rongyunk lenne rá. 5.1-ben gondolkodtunk. De nem tudjuk h szól-e ha egy sima laposról toljuk a zenét, vagy kell hozzá vmi extra hangkártya. Esetleg egyéb megoldások?
ELőre is köszi. Jani
-
dudika10
veterán
Akkor valahol valami nincs rendben.
Állítsd be sztereora és a sztereo front kimenetre kösd rá egyesével mind a 3 csatlakozót. Próbáld ki mindig, hogy szólnak-e a hangszórók. Gyorsan kiderül ha azzal van baj.
A gomb meg ott van jobb oldalt, GX felirat van rajta, nem nehéz megtalálni, hangerő alatt. -
dudika10
veterán
Bedugod jó helyre a 3 csatlakozót, driverben beállítod a 6 csatornát és az analóg 5.1-et.
MEgnézed, hogy tesztnél van-e 5.1. Ha már tesztnél van 5.1 akkor már működik és át lehet térni arra a kérdésre, hogy a játékban miért nincs. Lehet, hogy a GX gomb átkapcsolása megoldja a problémát, próbáld meg átkapcsolni. -
dudika10
veterán
Az alaplapod (ami az adatlapodon van) tudja az 5.1-et.
Milyen rendszert szeretnél használni? Milyen hangkártyát vettél?Sztereo anyagnál (zene és nagyon sok film) nincs 5.1 csak úgy. Szoftveresen (vagy hardveresen) kell az összes hangszóróra jelet küldeni. De ez nem is lesz nomrális 5.1, mivel a forrás anyag sztereo.
Azonban ha rendes filmet nézel és/vagy játszol akkor 5.1-ben kell, hogy szóljon a rendszer. -
mijos
senior tag
Nekem az 5.1-el lenne problémám. Nem szól csak 3 hangfal a 6-ból és nagyon zavaró, hogy nem tudom kihasználni. Azt hittem azért van, mert nincs 5.1-es hangkártyám, megvettem de semmi változás. Beállítottam, hogy 5.1-ben szóljon de annyira kevés. 5let, hogy mi baj ?
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Picit off lesz, előre is sorry, hirtelen nem találtam jobb helyet.
Van nekem egy Logitech X530 5.1-es hangrendszerem számítógéphez. Jó régi, de nincs vele gond.
A jobb oldali 3 csati megy bele a szgép hangkártyájába. Szól is minden.Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy ebből 2.1-et csináljak úgy (mély+2 első), hogy ez a rendszer a tévére rákötve Jack-el szóljon 2.1-ben?
Ha minden igaz lehet venni kimondottan ilyen 2.1-es rendszert tévékhez, de inkább akkor ezt csinálnám meg tévéhez, és szgéphez vennék egy új 5.1-eset?Úgy képzelem el, hogy a mélynyomóba beledugom a 2 front hangfalat, áram alá helyezem és a 3 jack dugó közül (Jack ez egyáltalán ami megy a szgépbe? Nem értek hozzá sajnos) valamelyiket a tévé jack-ébe. Működne így szerintetek?
-
tknof1871
őstag
1 évtized hibátlan működés után az egyik hangszóró elkezdett furcsán szólni. Valami rezonál benne bizonyos hangnál és erősségnél. Ez a vége? Lehet újat venni? Meddig működnek ezek jól?
-
korner83
tag
Na bajban vagyok mert meghallgattam ma egy B&W mm-1-et...
Na most ezek után nem tudom hogy fogok bármi mást megvenni, annyira jó hangja van és még hangkari se kell hozzá! Viszont az ára az húzós, de lehet bepályázom a kiállítási darabot - elvileg holnap mondanak rá árat -, iszonyat jól szólt, de majd még saját zenével is tesztelni akarom.
-
dudika10
veterán
DS és a HD2 közt használt áron is van egy 2x-es szorzó.
Egyébként meg kéne hallgatni ezt az A2-t, egész jópofa. Bár nem hiszem, hogy versenytársa lenne a superluxnak, ha minden igaz jön majd Mo-ra Superlux BES5A próbára (és nem is lesz sokkal drágább). Én nagyon bízom benne, mert ha nem rossz akkor biztos, hogy kerül egy ide az asztalomra.
Relatíve egész nehéz, szóval van benne anyag az biztos (múltkor még azt mondtam, hogy milyen könnyű, aztán láttam milyen pici, meg a táp külön van...). -
KMT
addikt
-
korner83
tag
válasz
shalafi66 #304 üzenetére
Mert a Swans kínai lenne? Pedig jókat olvastam róla. De nem tudom Pesten hol tudnék egy ilyet meghallgatni.
Viszont az Audioengine A5-ről rosszat még nem nagyon olvastam, mindenhol dícsérik (annyi h. kicsit jobban melegszik az átlagosnál)
És van is Pesten bolt ahol lehet kapni, remélem meg is lehet majd hallgatni valahol, mert anélkül biztosan nem veszek hangfalat. Szerintetek ehhez elég lesz-e egy Asus Xonar DS kártya?
Köszi!
-
KMT
addikt
válasz
korner83 #299 üzenetére
Erről például jókat hallani: Audioengine A2
És a maradékból már lehet próbálkozni esetleg külső DAC-kal is, vagy egy jobb hangkártyával.
Viszont fontos, hogy ne hagyd, hogy megmondják neked a frankót. Szánj rá időt, és hallgass meg minél többet. Valamint azt is javaslom, hogy először a dobozokat vedd meg, járasd be őket, szokd meg hangjukat akár alaplapi kimenetről, és utána javíts a forráson, így lesz mihez viszonyítanod. Ez most azért is fontos, mert az olcsóbb DAC-ok közt azért akad 1-2, ami alig jobb, mint egy jobb integrált hangkeltő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Energiaital topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest