Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

Adott egy Hiseeu 8CH 4K POE NVR + 2 POE kamera.
    Néha offline állapotba kerül, csak nem tudom mitől. Ha közvetlen monitorról nézem, működik, csak nem lehet elérni netről. De van, amikor online van, és a 2db kamera megy offline-ba.
    Alapvetően egy Yettel router biztosítja a netet, meg van közbe iktatva egy Huawei router is, ami natol. Az NVR fix ip-n van, a Huawei routeren. Általában akkor megy offline-ba az NVR, amikor lejár a Huawei routeren az ip cím bérlet, ami most 1 hétre van belőve. Tavaly meg hónapokig semmi gondja nem volt.
    A Yettel routeren a Huawei fix ip-re van beállítva. De! Van a Yettelen egy htpc is, szintén produkálja azt a hibát, hogy a Yettel heti újraindulása után nem tud kapcsolódni, Fix ip-vel beállítva.
    Általánosságban hogy kéne ezt összelőni? Logikusan kell fix ip az NVR-nek. A kemerák meg az NVR-től kapnak ip-t nem? Azok nem is látszanak a hálózatról szerintem.
    Egy teljes power off után megy minden 1 hétig gond nélkül. Be lett lőve az egész tavaly augusztusban, nem nyúltam a konfighoz azóta. Fura. Az NVR-en változtatok néha admin jelszót, biztos ami biztos, de az nem befolyásol semmit.

Új hozzászólás Aktív témák