Hirdetés
Aktív témák
-
kymco
veterán
Jézus azt mondja, hogy Ábrahám, Izsák és Jákob Istene, az élők Istene, nem a halottaké.
Vagy a halál után ítélet következik.... ami nem a halottak felett törénik feltehetőleg.
Én sem hiszek a testtől független lélekben, nem hiszek a lélek hallhatatlanságában, hanem Krisztustól kapott örök életben hiszek, ami legyőzte a halált is. Mert aki hisz Krisztusban, ha meghal is él.
Egyébként a gazdag és a Lázár történetében Lázár Ábrahámkebelén pihenve akat segíteni a mélységben szenvedő gazdagnak, és bár halottak voltak mindketten, nem ért véget élettörténetük..... Lázár hol volt ebben a történetben? Istenhez közeli helyen..... a gazdag ember pedig Istentől elszakított helyen....
János 14-ben Jézus mondja: ''az én Atyám házában sok hajlék van.....elmegyek helyet készíteni számotokra'' És ez után következett a passió.... Jézus halála és feltámadása..... nem a templomra gondolt hajlékként.
A Lázár feltámasztásának lényegére pedig maga Jézus válaszol a történetben....
Jézusnak hatalma van a halál felett is: ''Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él''
Aktív témák
- Dell Networking N2024 24 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest