- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Aktív témák
-
kymco
veterán
Jézus azt mondja, hogy Ábrahám, Izsák és Jákob Istene, az élők Istene, nem a halottaké.
Vagy a halál után ítélet következik.... ami nem a halottak felett törénik feltehetőleg.
Én sem hiszek a testtől független lélekben, nem hiszek a lélek hallhatatlanságában, hanem Krisztustól kapott örök életben hiszek, ami legyőzte a halált is. Mert aki hisz Krisztusban, ha meghal is él.
Egyébként a gazdag és a Lázár történetében Lázár Ábrahámkebelén pihenve akat segíteni a mélységben szenvedő gazdagnak, és bár halottak voltak mindketten, nem ért véget élettörténetük..... Lázár hol volt ebben a történetben? Istenhez közeli helyen..... a gazdag ember pedig Istentől elszakított helyen....
János 14-ben Jézus mondja: ''az én Atyám házában sok hajlék van.....elmegyek helyet készíteni számotokra'' És ez után következett a passió.... Jézus halála és feltámadása..... nem a templomra gondolt hajlékként.
A Lázár feltámasztásának lényegére pedig maga Jézus válaszol a történetben....
Jézusnak hatalma van a halál felett is: ''Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz énbennem, ha meghal is él''
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest