- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Igen, az "ilyet is láttunk már" nagyon sokszor elhangzik. Persze ha már több száz órát zsűriztem volna lehet én is unnám.
Ha Kármán Balázs megvédte a képedet akkor az jelent valamit . (akik nem nézték a videót: neki olyan 2.1 körül lehetett az átlaga)
Amivel őket meg lehet lepni az valószínű világméretű pályázatokon is sikert arat -
-
MODERÁTOR
Azt is érdemes megnézni, hogy közeli plánok esetén használja Ő is elsősorban a vágást (ez alól az 5. Kép pont kivétel). Teljes alaknál nem véletlenül nem.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
total90
Topikgazda
Kanári szigetek... van egy csomó képem, de nem vagyok elégedett.
Müncheniből is van még sok, mivel itt élek... de valahogy nem találom mostanában a fonalat, csak inkább irkálok, mint posztolok. Nem sikerül egyik képem sem olyanra, amit meg is mutatnék itt, vagy máshol.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
m3ss
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Itt most konkrétan nem volt derítés, semmi. Az égből visszahúztam kb 1,5 expót a párra meg ráadtam kb. 1-et. Amúgy ISO 320, 1/400s, 85mm/f2. A 430EXII egyszerűen kevés egy ilyet kideríteni ráadásul még Gary Fong-al is szanszét világít mindent, nem lehet normálisan irányítani a fényét.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
L4mie
veterán
ehhez, csak nem akartam már trollkodni flickren
nagyon baba, még a kövek is látszanak ^_^
/picit Coxeres a színvilág? csak nem kalibrálta neked is Ropi a monitort?/Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Sir Riccio
addikt
Változó, most éppen egy Yongnuo YN140 LED videófény segített. Jó volna egy normális átmenetes ND szűrő az ilyen mókákhoz csak ugye azzal is az a gond, hogy rosszabb esetben belelóg a párba/főtémába ráadásul a 82-es átmérővel nem is annyira olcsó. Köszi, hogy megnézted őket!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
törölt tag
Szerintem is kicsit eltuloztad a vignett-et, finomabbra kellene venni az atmenetet (feather) meg egy kicsit az amount-bol is mehet vissza, hogy az egesz valamivel diszkretebb legyen, akkor hihetobb lenne talan meg az is, hogy a vignett is maga az ellenfeny okozta fatyol...
-
m3ss
veterán
meg amugy kicsit felrefokuszalt is az ff, de annyira nem veszes ha igy elsore nem szurt szemet nektek sem. azert huztam ilyen koszos, kontrasztos, zajos ff-re, tisztan szinesben jobban latni mondjuk a hangulata meg bejon igy ff-ben. sajnos sokszor eltalaltam a belogo buzakalaszokat af-el...pedig pont lenne koztuk jo kep. meg nem is kellene kicentiznem a dof-ot ilyenkor mert gyerekfotoknal meg itt is lett par felresikerult, siman lohetnem f5.6 korul is ezeket 2.8-3.2-ok helyett...(sigma 105)
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Chapel
addikt
-
Real_Necro
veterán
Köszi, ez nekem így egyelőre kínai, bár az első felét értettem. Lehet majd meglövöm hozzá anyagot és bravúrkodok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Montázsok nagyon tetszenek. Biztosan már kérdeztem, de olyan "golyóbisos" képet miként lehet összehozni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
"...d90-en be lehet azt vhogy allitani hogy akkor is allithassak rekeszt mondjuk A-modban a tekerovel amikor nem "aktiv" a gep? mert mindig fel kell ebresztenem az expo gombal, fenyt kell mernem hogy rekeszelhessek es neha lemaradok igy vmirol......"
Tudtommal egyik gépen sem lehet állítani, csak az expógomb félállásba nyomása / onnan felengedése után még pár másodpercig (Canonnál 8 mp).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
törölt tag
Nikon Canon mind 3:2-ben lo tudomasom szerint, a 4/3-madok es m4/3-madok (Panasonic, talan nehany Oly) kozt van sok, meg a kompaktok kozt amik 4:3-ba lonek. En is alkalmazom a 4:3-mat relative gyakran van ra szuksegem, de a legtobb fotom 3:2 illetve van ujabban eleg sok 16:9 is...
-
Horbal
őstag
m3ss & Fandango
Köszi a kritikákat
A második már nekem sem tetszik, igazából kísérlet volt a vintage dologgal + (alufóliás)bokeh-val, de asszem látszik, hogy nem értek hozzá mármint a vintage vonalhoz - majd még agyalok rajta (vagy hanyagolom ).
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Chapel
addikt
Gyakorold még azt a porcukor bokeh-t, a sprickolós jobban megy már
A villa szerintem sem kell feltétlen, amúgy szépek, olyan rendben vannak de nem extra.
Picit nekem túl hidegek a színek, ha már egy édes süti van a képen, de ez lehet az én hülyeségem már.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
Mhamster
tag
Nem beszólás, csak 1. nagyon zajos 2. nekem életlennek is tűnik, mondjuk nyilván nem bemozdulás/rossz obi, hanem a jpeg csinált valamit amit nem kéne...
_HA_ előfordul hogy hdr-t csinálok, akkor zajszűrés még a kép elkészülte után, és leméretezésA kompó mondjuk igen jó, megnézném talán kicsit föld felé lefelé mozdítva a gépet és többet mutatva az égből
Canon AE-1 + Yashica 124 G
-
spanyoll
addikt
Az nem körpano, hanem valamilyen planet pano vagy mi, más tekknika ha jól tudom. A körpano amennyire én emlékszem egy progival a legjobb és akkor tudod mozgatni magad körül a képet, mert egy képre ráhányva a fenti meg a lenti részek (fölötted, alattad) annyira torzulnak hogy egy egybefüggő mosódás lesz az egész. Szerintem
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Nem, tegnap tudtam meg mikor megy aznap a gép, meg hogy nem Travel Service hanem WizzAir. Egyébként még ~3 hét.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Irigykedem. Én tegnap tudtam meg, hogy este repülünk Korfura. Bár lehet megpróbálkozom azért valami képeléssel majd.
-
törölt tag
Tetszik ez a foto, illetve kulon kiemelnem, hogy jo latni, hogy az utolso nehany flickr feltoltesed vegre nem makro! Nagyon tetszenek a repulo ablakabol keszult kepeid is. Probaltam en is mar hasonlot, de a plexi mindig csunya foltokat csinalt a fotokon, mert szerencsetlen szogbol jott a napfeny, de ezek pont jok lettek.
-
kiskornel
addikt
Én még ugyan nem voltam még ott, de még várok tőled egy-pár nagy fotót... Ezek még nem az igaziak. Botcsinálta, automatán fényképező kollégám olyan tájakat fényképezett ott. Hát ha még fényképezni is tudott volna, nemcsak a Panaszarik által beállított képeket nyomatta volna...
Ha érted mire célzok.Furcsa is volt, hogy eltüntél. Szóval ott bújkáltál.
(#3495) Marky21: kicsit messzebb a hátteret, hátha jobb lesz. Ez még olyan, hogy egy jó smink mellett akár egy élményfotós is csinálhatta volna.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
Ne viccelj! Az "ez" pillanatok alatt kivakarható a zajból. Ráadásul HD méretben tálalható nagyon faxán. Te már macronál is pixelkukkolni akarsz?
És igen, jó nagy kulcsszámú vakuk kellenek, amolyan "Atomvillanás hátulról" és "Atomvillanás jobbról!"...Én anno a 43-assal próbálkoztam. Az 58-as még nem volt ilyenre használva. De 1x én is belekezdek, csak macro téren túl nagy a lemaradásom, bár témát azért sokkal könnyebb találni.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Real_Necro
veterán
Nem tudom miért lenne jobb narancsos háttérrel. Nekem ezzel a zölddel bejön. (pedig nem nagyon szeretem a gombát)
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest