- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marky21
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen programmal válogattok képeket?
Az miért lehet hogy Adobe Bridge nekem egy picit homályosan jeleníti meg a képeket teljes képernyős nézetben? -
Marky21
aktív tag
Sziasztok!
Nem ide tartozik,de miért van az hogy a fényképezőgépen más a színe a fényképeknek(RAW) mint a lightroomba ? -
Marky21
aktív tag
Hali!
Hoznék én is egy friss anyagot.Kritika jöhet bárkitől ,szívesen megfogadom más tanácsait. -
Marky21
aktív tag
válasz Larry303 #9615 üzenetére
nekem tetszik elég jó hangulata van ,és szépek a színek.
Én is berakok egy képet, ha már itt járok
Ui: hogy kell úgy képet berakni hogy látszódjon a kép is,de ha rákattintasz bejöjjön az oldal?
Ha nem linként rakom be hanem képként akkor nem jeleneik meg nekem csak egy kis ikon.[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
Hali!
Szerintetek egy Canon 5D Mark II (260Expo) 180.000 FT megéri -
Marky21
aktív tag
Nekem 3 kép tetszik belőle, a szitakötős,a csónakos,és a városi kép(ami a háttérképem amúgy csak annyi különbséggel h azon még nincs felépítve az egyik épület, a tetejéből hiányzik még,és nem ilyenek a fények.
De ezt a listát szerintem csak valaki fogta és össze állította bele rakta pár saját képét és kész[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
Hali hol lehet leszedni photoshophoz ilyen alap montázs réteget?? tudom elég hülyén fogalmaztam
-
Marky21
aktív tag
mess: jók ezek a kiskutyás képek,de a gyerkőcösek is klasszak ,tetszik a gomba de még lehetett volna nagyobb a mélység élesség ,de gondolom nyomattál olyat is és ezt ítélted jobbnak
Karima:én húznék rajta egy kis kontrasztot,panorámába jobban el tudnám képzelni
Cassidey:jó ez az effekt a Dioros és a próbababának jól áll de lehet csak azért mert ff
Kiskornél:szépek a fények engem csak a felső sötét csík zavar,az mi(part)?
dobok egy képet ha már itt járok
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
Megcsináltam életem első párfotózását abból pár képet mutatnék ,vélemények jöhetnek szerencsére itt ebbe a topicban több profi is van
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
itt van pár kép a múltkori fotózásról
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
egy kép az új géppel, le cseréltem a sonyt egy Canon 550D-re .
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
jó lett ,milyen programmal csináltad?
-
Marky21
aktív tag
válasz Sir Riccio #3785 üzenetére
ez tetszik jók a színek ,meg én szeretem a repcsiket is
-
Marky21
aktív tag
válasz Sir Riccio #3757 üzenetére
hát igen, elég gagyin lett beillesztve a T-rex azon még lehetett volna dolgozni .
-
Marky21
aktív tag
A világ legjobb esküvői fotója????
-
Marky21
aktív tag
egy pipacsos kép ,most ilyen hangulatom volt
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
Egyébként ND és NDX között mi a különbség?
-
Marky21
aktív tag
hogy kéne akkor,valahogy előnyösebb pózba helyeznem őt ?
nesa:hát az lesz, újra lefotózom ,"ez vagy azert van mert huzod a modelt es a kod van elotted, vagy mert nagyon huznad es nem a fotora koncentralsz..." NEM
kiskornel:az ennyire durva élesítés a tömörítésnek is köszönhető ,az anyajegy leszedésére én is gondoltam
-
Marky21
aktív tag
Még egy vizes poharas kép még a múltkori sorozatból,ez az utolsó
-
Marky21
aktív tag
lehet ennyit manipulálni különben is írták h " A képfeldolgozás során történő beavatkozások elfogadásáról, mértékéről és természetességéről a zsűri dönt".ha még természetes a beavatkozás amit végre hajtasz a képen akkor azt még elfogadják,az a lények hogy mondjuk ne legyen sárga fa levelek helyet piros falevél .
-
Marky21
aktív tag
válasz Telomanikus #2866 üzenetére
az Jó sok sikert a felvételihez ,de ügye tudod h kb 1-5 embert fognak föl venni államira a többi pénzes
-
Marky21
aktív tag
-
Marky21
aktív tag
Egy nem rég alakult helyi akusztikus rock együttest fotóztam,és erről a fotózásról raknék be pár képet,vélemény a képekről? ,és igen itt még csak ketten voltak ,az énekes a dobos is és a basszusos a szóló gitáros is egyben saját számokat írnak ,és"stúdióba "veszik föl a muzsikát
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
válasz Sir Riccio #2624 üzenetére
nekem az jobban tetszik amin látszik a vaku
Hány sec?End-ru:a díszítés még jó lenne, de a háttér nekem nagyon csupasz,a madaras portré nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
Marky21
aktív tag
Első csillag járásos fotóm,hát mondjuk sikerült ki mennem lemerült elem lámpával szóval nem igen tudtam élességet állítani ,meg keresőbe se láttam semmit hogy, hogy helyezzem a témát ,nha de mind1, ami zavar hogy nagyon hot pixeles lett a kép,ezt mivel tudnám kiszűrni,vayg az expok után zajszűrést bekapcsolva kellet volna hagynom,azzal az baj hogy 2 perces expok után 2 percig szűr és a csillagok szaggatottak lesznek
amugy a kép 15db 2 perces expokból áll
Iso 200-on
F,6,3 -
Marky21
aktív tag
-
Marky21
aktív tag
-
Marky21
aktív tag
én kimentem volna egy marék golyóstollal
egy újabb portré próbálkozás ,a becsillanást nem tudtam normálisan kiszedni ,ezért nem szedtem ki,valakinek valami ötlet melyik eszközzel lehet legjobban eltüntetni,persze a legjobb lett volna ha elkerülöm a becsillanást ,mondjuk hozzá kell tenni direkt arra mentem h becsillanyon a fény. utólag persze bánom
vélemény??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest