- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Cranium #197009 üzenetére
nekem bevalt az oldalemeles, enyhen elore dolve. lassan, kontrollalt tempoval. valoban egyenletesebb amit Dorian irt, en elengedtem azt a gyakorlatot 1-2 honap utan, nem ereztem hogy annyival tobbet ad, ez kevesebb ido
meg szeles konyokkel vegzett fej folul nyomas ulve vagy allva. sztem mas nem kell, tobbi csak genetika.
bar mostanaban csinalok hatso vallra nautilus pecdecket forditva ulve, ha eljutok terembe ket hetnete kb. latom, hogy fejlodott amugy ott, de mondjuk tobbet kap a hatam, lehet azert is... -
Dorian
félisten
válasz
Cranium #197009 üzenetére
Dönthető padot beállítod 60 fokra, oldalról feltérdelsz az ülő részére, nekidőlsz a passzív oldaladdal a hattámlanak, a másik kezeddel meg csinálod az oldalemelést. Sokkal folyamatosabb a terhelés, mint állva páros kézzel, és csalni sem tudsz testből. Először ego-gyilkos, mert emiatt kisebb súllyal fog menni
A gyengébb kézzel kezded és az erősebbel is csak annyit csinálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest