- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Coyot
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #29802 üzenetére
Ahogy nőlz egyre értelmetlenebb,és rövidebb hozzászólásokat követsz el.És a rosszindulatod is csak nö.
Egyébként mi at a patka?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Janesz
őstag
BÚÉK mindenkinek...
tegnap haverommal úgy gondoltuk,hogy csinálunk valami hasznosat és lementünk a terembe kinyomni 2008x az 50kg-ot..persze a felét ő,a másik felét én..
elkezdtük 20-asával tolni,gondoltuk kb 200-ig biztosan bírjuk majd..nah letoltuk az 1004ismétlést fejenkét 20-as szériákban,bár ő 960-nál asszem bepistult és onnan már csak 10-esével tolta..ehhez kellet 2óra nekünk,de én a nagy pofámnak hála,meg annak,hogy tökre fittnek éreztem magam,tettem egy elhamarkodott kijelentést,hogy a másik 1004-et megcsinálom 1,5óra alatt és így egyedül nyomok 2008-at
meg is csináltam ugyanolyan 20-as szériákkal..habár 1660 környékén elkezdtem savasodni,de túlestem a holtponton és letoltam igaz,hogy nem 1,5óra alatt,de a 2órába belefértem..
szal tegnap nyomtam 100db 20-as sorozatot 50kg-mal..íme egy kép a csapatról:
[link]remélem jövőre több követőm lesz innen a topikból..
-
Janesz
őstag
válasz BÁ Nutrition #29807 üzenetére
engem mindig a nagy dolgok vonzottak.. a fele olyan snassz,de ezt tudod te is nagyon jól..
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #29809 üzenetére
Hagyd már, annyi koksztól te is nyomnál vagy 5000-et
Janesz: Gratulálok, jó formában vagy, ahogy a képen látni (mondjuk te sosem voltál rosszban, rohadnál el neved napján
-
Foglalt név
addikt
Na, ezt megint jobb lett volna átaludni...
Remélem volt, akinek jobban sikerült az este -
God Vazzeg
veterán
válasz Foglalt név #29814 üzenetére
Nekem nagyon jó volt
-
bandus
veterán
válasz God Vazzeg #29815 üzenetére
nekemis itthon aludtam iszok én eleget évközben....
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Motion_Blur
félisten
Kezdő tömegnöveléshez milyen fehérjét vegyek? Ez megteszi? Ha van egyéb ötlet, szívesen veszem bb.hu-ról rendelném ha lehet (gondolom ott olcsóbb), csak nem megy az oldal..
Heti 4x járok edzeni (h-sz-p-sz), volt egy átmozgató 1 hónapos rész, most viszont már komolyabban neki szeretnék feküdni a témának. Úgy kb. meddig elég egyébként egy ilyen adag? 66kg a testsúlyom.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Bibby
addikt
válasz God Vazzeg #29815 üzenetére
Én is jó helyen voltam, jó emberekkel akiket szeretek. Onnantól a többi majdnem részletkérdés.
Motion: ha olvasgatsz az oldalon lejjebb, pl hummer írt még ajánlott márkákat. Szerintem ez verhetetlen árú, vagy a párja, ez.
Ελευθερια η θανατος
-
lorcsi
veterán
-
Manitou
veterán
Nekem is jól sikerült a szilveszter, leszámítva hogy fogytam 3 kilót, és ma kb 10 g fehérjét ettem
Mósön: hallgass Lorcsira az MHP UP YOUR MASS elég jó összetételű tömegnövelő, de a DYM Elite whey-el se jársz rosszul, igaz az csak sima fehérje.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Itt az új év, jönnek az új pateszok 10-ből 9 férfi ilyenkor határozza el hogy kigyúrja magát, biztos a nagy érdeklődéstől fagyott be a bb.hu is Aztán minden visszaáll a régi kerékvágásba az újévi gyúrósok lemorzsolódnak... A természetes kiválasztódás...
-
P00By
nagyúr
Sikerült túlélnem a szilvesztert!
Másnap merengek -
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #29796 üzenetére
Azért van annak fílingje amikor alkoholtól betompult bölcsészp_csákkal táncolsz egy piaszagú lepukkant klubban Ritkán látni egy helyen ennyi hányással küszködő, a lábán állni alig tudó embert. Egy kisebb 'bekészült' csapattal vonultunk le félkettő körül, volt aki már a bejáratnál alig tudott a lépcsőre egyedül felkapaszkodni, a padló ragadt a piától, klotyó tele hányással, egyesek az asztalra dőlve pihenték ki a fáradalmakat . A vodkanarancs azért nálam is megtette a hatását, főleg a 'megfelelő' alapozásnak köszönhetően. Öt óra felé támadt valakinek az az ötlete hogy továbbálljunk és az ivászattal kombinált 'heringtánc' után a Sánta Egérben teljesen kiüssük magunkat, de erről hamar letettünk, mert sajnos páran már annyira bekábultak hogy a pultig nem tudtak elmászni. A lényeg hogy nem bántam meg hogy lementem, jól éreztem magam, megismertem egy csomó új arcot, meg 1X egy évben kell ennyi lazaság
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
DAVID0000
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
zeg
őstag
válasz kicsitomi88 #29830 üzenetére
A Centrálban játszott 30-as évek slágereitől depressziós leszek, a Zacc meg nemtom...valahogy nekem nem jön be. Inkább az Egér vagy a Zápor Jóska. Az egérben már 250-ért kapsz egy üveg sztellát, a záporban meg 400-ért heinekent, szvsz viszonylag olcsóak.
-
kicsitomi88
őstag
Zaccba még nem voltam, zápor nekem túl BTK-s
Centrál már inkább, na de Sánta Egér és ezek ég és föld
Azért nézzünk a neveket: Zacc Kávézó, Centrál Kávézó, Zápor József Söröző, Sánta Egér Italbolt. Melyik a kakukktojás?
Vagy rosszul emlékszem, hogy ez egér ilyen késelős hely?
ps: no alcohol, no problem.
90 87.5 87.8 87.5
-
Froclee
őstag
-
Janesz
őstag
válasz kicsitomi88 #29832 üzenetére
te jó ég...
ezek milyen helyek lehetnek..gondolom engem itt le is szúrnának..valahogy engem mindig betalál mindenhol minden buzi.. -
zeg
őstag
válasz kicsitomi88 #29832 üzenetére
Az igazi bétékás szerintem a nyugi a tik-nél, az egeret mióta felújították egész jó hely lett, szerintem a jóskával majdnem egy kategória csak sajnos picike, nagyobb társasággal felejtős. Azért jó szokás szerint egy adag hányás valahogy mindig az egér bejáratához kerül, csak hogy előre tudd mégis hova lépsz be
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #29838 üzenetére
Igen
Boldog születésnapot!
(kicsit megkésve) -
zeg
őstag
válasz God Vazzeg #29838 üzenetére
Hasonló a véleményem, egy jó társaságban kellemes hangulatban szövegelünk, legurul 1 max 2 üveg sör és jól érezzük magunkat. Mindenki rohangál hétközben, összejön egy csapat. Azért vannak olyan alkalmak amikor kicsit lazábbra lehet venni, de ebből rendszert szvsz butaság csinálni.
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #29828 üzenetére
Szevasz, főnök! Remélem itt is gyakran láthatlak a jövőben, mert csak a Ferrari.
-
-
dunkel
őstag
Lehet futni rendelni a nutráról. Többet vártam a nagy beharangozás után, de a 10% kedvezmény 100$ felett sem rossz. A kód newyear10 január 10-ig él.
-
Sotho
őstag
A nyers rizst meg tudja emészteni az ember?
Vettem a cba-ban rizsitalt egész iható csak 540/lityi, gondoltam készítek magamnak. Az illata olyan mint a nyers rizsé.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest