- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2026: szemtől-szembe a DRAM-krízissel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Computex 2026: AI-os évfordulók
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Gaming notebook topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Ha tesztelitek őket, légyszi' párhuzamosan külön-külön az összes kamera képességét vizsgáljátok, nem érdemes a "hasonlóság" miatt leegyszerűsíteni, mert a 13T sorozat papíron egyforma kameráiból is tök más képek jöttek ki, a kijelzőjük is más volt, lehetetlen egyformára kalibrálni.
-
PeteePeti
őstag
-
atus72
őstag
Ok, azt hittem van más megoldás is

Honnan rendeled? -
PeteePeti
őstag
-
atus72
őstag
-
PeteePeti
őstag
Azért ez az USB-Type C 2.0 odabasz

Mi 11 5G-m van, tegnap tört be a kijelzője okosan mert nem tettem vissza rá a fóliát és egy kulcscsomót pörgettem a kezemben
Ez most csak úgy érné meg ha tuti mellé a TV, de fasz tudja mikor szállítáják ki, igaz lehet élni az elállás jogával is, szóval egy próbát megérhet.Én úgy vagyok vele, hogy nekem csak a Tv-vel éri meg! Ha tudok tvre regisztrálni még, akkor át veszem, ha nem akkor elutasitom!
-
atus72
őstag
Azért ez az USB-Type C 2.0 odabasz

Mi 11 5G-m van, tegnap tört be a kijelzője okosan mert nem tettem vissza rá a fóliát és egy kulcscsomót pörgettem a kezemben
Ez most csak úgy érné meg ha tuti mellé a TV, de fasz tudja mikor szállítáják ki, igaz lehet élni az elállás jogával is, szóval egy próbát megérhet. -
atus72
őstag
-
Redlight2
tag
-
user01
aktív tag
-
novinyul
veterán
-
Land
veterán
Hol most a legolcsóbb? Tarifát nem fogok miatta váltani.
-
user01
aktív tag
Szerintetek a MI 9T töltőjével tölthetem majd a 14T-t? Ha nem muszáj, nem vennék új töltőt.
-
Redlight2
tag
Beálltam én is a sorba. Nagyon királynak tűnik a telò. Remélem minden fòrumlakònak jut a tv-ből. 290k-ért még ha tv se jut, sem fogom visszaküldeni. Ha egy 2-3 évet kihúz, nekem már megérte.
120w-os töltőt és flip telò tokokat ti hol néznétek hozzà?
-
PeteePeti
őstag
Én is megrendeltem végül. Bízom benne, hogy keddig még marad tv.
(Én is Keddet pipáltam be)Én is attól félek, hogy mire lesz számla IMEI-el, addig kifogy a tv! Mert azért tv-vel a legjobb vétel!
Eddig három tv fogyott a Pronál! Talán kitart még pár napig!
-
dannie_Hun
csendes tag
Nekem is a 11T pro igazából tökéletes. Hálóba pont tv kellene, így nekem is csak úgy éri meg. Ha addigra már nem lesz, akkor én is ebben a cipőben leszek.
-
mjani1172
addikt
(Én is Keddet pipáltam be)Nálam az fő. Csak úgy éri meg, a váltás nem volt sürgős, és ha nincs tv, akkor visszaküldöm és megveszem cégre, akkor visszajön az áfa.
-
dannie_Hun
csendes tag
(Én is Keddet pipáltam be) -
mjani1172
addikt
-
Jona00
tag
-
mjani1172
addikt
Na én rendeltem, kifizettem, de azóta semmi. Pedig a regisztrációhoz kell a számla
-
mzsol
tag
Az olasz elorendelesi akcióban adnak mellé egy Redmi pad pro tabletet és egy 120 Wos toltofejet. Sztem jobb csomag, mint a tv. Szeptember 26tol október 31ig. Mindegyik mellé.
Szia! Tudsz dobni egy linket?
-
enginev3.0
félisten
Nagyon jó fejek
Ki is írják hogy hány db tv van még
[link] -
joey04
titán
Igen, yettelnel valóban 290ezernek írja, viszont a rendelés nem működik, hiba van az oldalukkal. Lehet ha javítják az oldalt, akkor helyre áll a valós ár... Sajnos pedig többször próbáltam. Szerintem a tarifa-s kedvezményt rosszul jeloli az oldal hibája miatt
anno a 14 ultra is brutálisan jó áron volt kapható, egy nagyon limitált idáig. Többen megkaptuk azon az áron, szóval nem hiba volt.
-
mjani1172
addikt
Na vett már valaki?
-
dannie_Hun
csendes tag
Igen, yettelnel valóban 290ezernek írja, viszont a rendelés nem működik, hiba van az oldalukkal. Lehet ha javítják az oldalt, akkor helyre áll a valós ár... Sajnos pedig többször próbáltam. Szerintem a tarifa-s kedvezményt rosszul jeloli az oldal hibája miatt
-
VaDy
tag
-
Pinyo16689
senior tag
Az olasz elorendelesi akcióban adnak mellé egy Redmi pad pro tabletet és egy 120 Wos toltofejet. Sztem jobb csomag, mint a tv. Szeptember 26tol október 31ig. Mindegyik mellé.
-
ggeleven
őstag
-
PeteePeti
őstag
Yettel.hu kártyás csomagban 290 ezer, mármint a Pro! Legjobb vétel ott van egyenlőre!

-
kali_c
tag
Mindenki ezen a buzi töltőn van fenn akadva
Telekomnál van töltő, kabel, tok, fólia.
329 lehet venni. plusz 2025-ös qled tv
Ez miért szar így? -
enginev3.0
félisten
Telekomnál már elérhető
-
Angie™
addikt
Tetszik, tetszik..
-
Predatorr
őstag
USB Type-C 2.0!
Ez valamiért nem került bele a reklámba, nincs töltő, és akkor még AI is?
Úgy látom, az összes gyártónál az AI lényegében kényszerítés, vagy legalábbis erős motiváció az előfizetős szolgáltatásra. Ez egyik fogyasztóvédőnek sem tűnik fel?
Jó tudni, milyen jó vétel a rendes Xiaomi 14 260-290e-ért. -
fogselyem
senior tag
Az "alap" modelbol kimaradt a vezeteknelkuli toltes.
De miert?
Foleg, hogy mennyit ker el erte a Xiaomi. -
novinyul
veterán
Lejárt a szerkesztési idő.
Árak 24.hu szerint:
Xiaomi 14T Pro 12GB/512GB: 329.990 forint (10 ezer forinttal olcsóbb, mint tavaly, de nincs töltő a csomagban)
Xiaomi 14T 12GB/256GB és 12GB/512GB: 239.990 forinttólHivatalos magyar odalon lehet regisztrálni:
Xiaomiofficial.hu
Mindegyik tévéből 500 db áll rendelkezésre.
#14 novinyul
Közben meglett nekem is és gyorsan bele is szerkesztettem.
Már kint van a promóció, 500-500db tv van az akcióra. [link]
-
ggeleven
őstag
Lejárt a szerkesztési idő.
Árak 24.hu szerint:
Xiaomi 14T Pro 12GB/512GB: 329.990 forint (10 ezer forinttal olcsóbb, mint tavaly, de nincs töltő a csomagban)
Xiaomi 14T 12GB/256GB és 12GB/512GB: 239.990 forinttólHivatalos magyar odalon lehet regisztrálni:
Xiaomiofficial.hu
Mindegyik tévéből 500 db áll rendelkezésre.
#14 novinyul
Közben meglett nekem is és gyorsan bele is szerkesztettem.
-
ggeleven
őstag
Most már nálam is jó. Az első kettő oldal bejött az előbb, de utána semmi.
Lehet, hogy most is a non-Pro lesz az ajánlottabb, mint a 13T vs 13T Pro-nál, ha valaki le tud mondani az extra gyors és vezeték nélküli töltésről és némi sebességről. Na jöjjön a sima tesztje is és meglátjuk. -
mjani1172
addikt
És hol az alábbi link amin regisztrálni lehet?
-
lappy
őstag
-
ggeleven
őstag
-
novinyul
veterán
-
hdavid1
aktív tag
Ennyire nem viszik a Xiaomi TV-ket, hogy már ajándékba adja a telefonhoz?

Így viszont eladni se lesz könnyű.
-
enginev3.0
félisten
Azért amikor veszel egy telefont és kapsz mellé egy tv-t az úgy elég komoly deal
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
INGJOKE
veterán
Kíváncsi leszek mennyi lesz a pro ára, ha egy 140k-s tv az ajándék mellé?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megmozdult a Destiny 2 közösség: a „végső” frissítésre sokan kíváncsiak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- bitpork: Balcsis tali 2026
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 pro 128GB nagyon szép állapotban akksi 90% 2027.11.21-ig garis
- Apple IPhone 16 Pro Max 512GB Kártya Független 2027.10.28-ig garis
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

leghamarabb kedden kapom meg a rendelt telòmat, kétlem , hogy maradna addigra...ez van.

Ajándékba viszont nem rossz. Szóval nemsokára egy csomó Xiaomi tv lesz eladó jó áron