Hirdetés
-
Újult erővel támad a ZLUDA
ph A legújabb iterációban a CUDA-alapú AI szoftvereken lesz a fókusz.
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Kíváncsi leszek mennyi lesz a pro ára, ha egy 140k-s tv az ajándék mellé?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Azért amikor veszel egy telefont és kapsz mellé egy tv-t az úgy elég komoly deal
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
joey04
titán
-
hdavid1
tag
Ennyire nem viszik a Xiaomi TV-ket, hogy már ajándékba adja a telefonhoz?
Így viszont eladni se lesz könnyű. -
mjani1172
addikt
És hol az alábbi link amin regisztrálni lehet?
-
ggeleven
őstag
Most már nálam is jó. Az első kettő oldal bejött az előbb, de utána semmi.
Lehet, hogy most is a non-Pro lesz az ajánlottabb, mint a 13T vs 13T Pro-nál, ha valaki le tud mondani az extra gyors és vezeték nélküli töltésről és némi sebességről. Na jöjjön a sima tesztje is és meglátjuk.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ggeleven
őstag
Lejárt a szerkesztési idő.
Árak 24.hu szerint:
Xiaomi 14T Pro 12GB/512GB: 329.990 forint (10 ezer forinttal olcsóbb, mint tavaly, de nincs töltő a csomagban)
Xiaomi 14T 12GB/256GB és 12GB/512GB: 239.990 forinttólHivatalos magyar odalon lehet regisztrálni:
Xiaomiofficial.hu
Mindegyik tévéből 500 db áll rendelkezésre.#14 novinyul
Közben meglett nekem is és gyorsan bele is szerkesztettem.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Az "alap" modelbol kimaradt a vezeteknelkuli toltes.
De miert?
Foleg, hogy mennyit ker el erte a Xiaomi.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Predatorr
őstag
USB Type-C 2.0! Ez valamiért nem került bele a reklámba, nincs töltő, és akkor még AI is? Úgy látom, az összes gyártónál az AI lényegében kényszerítés, vagy legalábbis erős motiváció az előfizetős szolgáltatásra. Ez egyik fogyasztóvédőnek sem tűnik fel?
Jó tudni, milyen jó vétel a rendes Xiaomi 14 260-290e-ért."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
addikt
Tetszik, tetszik..
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
enginev3.0
félisten
Telekomnál már elérhető
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kali_c
tag
Mindenki ezen a buzi töltőn van fenn akadva
Telekomnál van töltő, kabel, tok, fólia.
329 lehet venni. plusz 2025-ös qled tv
Ez miért szar így? -
PeteePeti
őstag
Yettel.hu kártyás csomagban 290 ezer, mármint a Pro! Legjobb vétel ott van egyenlőre!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Pinyo16689
senior tag
Az olasz elorendelesi akcióban adnak mellé egy Redmi pad pro tabletet és egy 120 Wos toltofejet. Sztem jobb csomag, mint a tv. Szeptember 26tol október 31ig. Mindegyik mellé.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
dannie_Hun
csendes tag
Igen, yettelnel valóban 290ezernek írja, viszont a rendelés nem működik, hiba van az oldalukkal. Lehet ha javítják az oldalt, akkor helyre áll a valós ár... Sajnos pedig többször próbáltam. Szerintem a tarifa-s kedvezményt rosszul jeloli az oldal hibája miatt
-
mjani1172
addikt
Na vett már valaki?
-
joey04
titán
válasz dannie_Hun #24 üzenetére
anno a 14 ultra is brutálisan jó áron volt kapható, egy nagyon limitált idáig. Többen megkaptuk azon az áron, szóval nem hiba volt.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon jó fejek
Ki is írják hogy hány db tv van még
[link]A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
PeteePeti
őstag
válasz enginev3.0 #27 üzenetére
Amikor rollert adtak, akkor is írták már!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
mzsol
tag
válasz Pinyo16689 #22 üzenetére
Szia! Tudsz dobni egy linket?
-
mjani1172
addikt
Na én rendeltem, kifizettem, de azóta semmi. Pedig a regisztrációhoz kell a számla
-
dannie_Hun
csendes tag
Én is megrendeltem végül. Bízom benne, hogy keddig még marad tv. (Én is Keddet pipáltam be)
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz dannie_Hun #33 üzenetére
Nálam az fő. Csak úgy éri meg, a váltás nem volt sürgős, és ha nincs tv, akkor visszaküldöm és megveszem cégre, akkor visszajön az áfa.
-
PeteePeti
őstag
válasz dannie_Hun #33 üzenetére
Én is attól félek, hogy mire lesz számla IMEI-el, addig kifogy a tv! Mert azért tv-vel a legjobb vétel!
Eddig három tv fogyott a Pronál! Talán kitart még pár napig!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Redlight2
tag
Beálltam én is a sorba. Nagyon királynak tűnik a telò. Remélem minden fòrumlakònak jut a tv-ből. 290k-ért még ha tv se jut, sem fogom visszaküldeni. Ha egy 2-3 évet kihúz, nekem már megérte.
120w-os töltőt és flip telò tokokat ti hol néznétek hozzà?
[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
Szerintetek a MI 9T töltőjével tölthetem majd a 14T-t? Ha nem muszáj, nem vennék új töltőt.
-
Land
veterán
Hol most a legolcsóbb? Tarifát nem fogok miatta váltani.
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
atus72
őstag
Azért ez az USB-Type C 2.0 odabasz
Mi 11 5G-m van, tegnap tört be a kijelzője okosan mert nem tettem vissza rá a fóliát és egy kulcscsomót pörgettem a kezemben
Ez most csak úgy érné meg ha tuti mellé a TV, de fasz tudja mikor szállítáják ki, igaz lehet élni az elállás jogával is, szóval egy próbát megérhet.[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy nekem csak a Tv-vel éri meg! Ha tudok tvre regisztrálni még, akkor át veszem, ha nem akkor elutasitom!
-
PeteePeti
őstag
De! Viszont azt látom még, hogy hány tv maradt szabadon! Ahol regisztrálni kell ott látszik! Nyilván, ha még van sok tv szabadon, akkor átveszem és már regisztrálok is! Ha nincs tv azt látom, akkor mehet vissza a feladónak!
-
PeteePeti
őstag
Yettel! Már tegnap leadtam a rendelést! Keddet írtak szállításra! Majd meglátjuk, hogy áll a tv számláló addigra!
412 db van még jelenleg![ Szerkesztve ]
-
Rusher4587
tag
Ha tesztelitek őket, légyszi' párhuzamosan külön-külön az összes kamera képességét vizsgáljátok, nem érdemes a "hasonlóság" miatt leegyszerűsíteni, mert a 13T sorozat papíron egyforma kameráiból is tök más képek jöttek ki, a kijelzőjük is más volt, lehetetlen egyformára kalibrálni.
Si vis pacem, para bellum!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A51 szép állapotú, független 4/128GB
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft