- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz
marcus.fenix #27273 üzenetére
nekem hátazásnál és bizonyos vállgyakorlatoknál célravezető a magas ismétlésszám..
a többinél leírtam,hogy piramisban edzem..amúgy fekvenyomáshoz hozzászólva régen emlékszem volt olyan,hogy 90-be toltam 10ismétlést,de a 100kg-ot nem bírtam kinyomni..egyszerűen olyan volt az izomzatom,hogy a 90kg többszöri kinyomásához elegendő volt az izom erezettsége,de a 100kg már akkora tehe volt a számára amit egyszer sem tudtam túlnyomni a holtponton..van ilyen is..
lábazásnál is így volt..190-be tudtam 20-at guggolni,de pl. a 230 már megtakart,holott junior erőemelő bajnok szerint legalább 250-260-nak kellett volna benne lennie egy ilyen ismétlésszámos guggolásban..Márk : erre én is emlékszem..
viszont sajnálom,hogy többet nem fogok tudni úgy kinézni..
egyébként a képeket nézegetve rájöttem,hogy a verseny előtt 2 héttel kellett volna rámkenni a barnítót és felmenni..
[link]
[link]
[link]
még a verseny hetében sem volt rossz a forma,a végén az a fertőzéses fosás nem keleltt volna..szinte szégyen volt az a forma amit akkor szombatra sikerült felmutatnom..
emlékszem amikor először látott Major Attila azt mondta,hogy ha sikerül jól diétáznom akkor ebből egy olyan 86-87kilós versenyfazon lesz..erre lett a superbody-n valami 72,a magyaron meg aszem 76 vagy ilyesmi..és ráadásul egyik sem volt versenyforma..
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest