- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
adr0001
aktív tag
A jelenlegi infláciòs nyomás mellett is esik az elôzô gen. ára, ami egyet jelent: egyelôre nem érdekük hogy ezt vegyük. Ha mégis, akkor az legyen a mi fétisünk
Még RGBs bôrszerkòt is adnak hozzá hogy ha kell. A die size alapján még $600-os indulòval is derekasan kaszálnának, szòval sz..janak csak lovat!
Leghamarabb talán nyár végére normalizálòdnak az árak. Vaaaagy, ha senki nem vesz semmit
-
- = Zk = -
félisten
elgondolkodtam én azon is, mert miért ne?! a memókat megtartanám szívesen, szal...
még bmi lehet ennek a platformváltásnak a vége... 2 opció van ugye. ami valljuk be, nem túl sok, de több mintha csak 1 lenne#71Predatorr
évek óta 32GB van a gépemben, erre nem tudok nagyon mit mondani.
én az FPS számot nézem és a cpu-vga kihasználtságot.. akinek 16 GB van a gépében, mint öcsémnek, az nézegesse azt is, ha akarja "monitorozni" komolyabban....vagy ha zavarja, hogy...
aztán az, hogy hol van a kutya elásva ebben a képletben, passzolok.
megjelenéskor a CP2077 élvezhetetlen volt... ma már megy közepes RT-vel is, szép grafikával -
tibaimp
nagyúr
Ez is igaz! El lehet adni, csak nyomottabb áron, bár aki ezt is nézni, az nem vesz soha új hardvert, mert egy-egy piaci esettől eltekintve (bányász lázra gondolok), mindig mínuszba száll ki az ember egy-egy ilyen "beruházásból".
De én még mindig azt mondom, hogy a jelenlegi árak mellett a dVGA-k életciklusa egy-egy felhasználónál, nem meglepődnék meg, ha minimum +1 évet kitolódna.
szerk:
Annyit tennék még hozzá, hogy ha valaki, mint pl én is, még FullHD-n szöszöl, de vesz egy ilyen 12GB-s VGA-t, ami fullHD-re overkill, de aztán az élet úgy hozza, hogy 1-2 év múlva vált QHD-ra, vagy UHD-re, akkor fog csak szembesülni a 12GB negatív hatásával. -
tibaimp
nagyúr
Ez igaz! Csakhogy egy ilyen kártyát nem 1 évre vesz a legtöbb használó, mivel pont azt a régetet célozza az ára is (remélhetőleg), viszont pont a 12GB ram, az ami nem jósol neki hosszú időtállóságot (3-4 év).
Azt nem tudom, hogy az UE5 motor mennyire eszi a VGA ram-ot, márpedig sok játék fog jönni azzal a motorral az elkövetkező években.
-
Predatorr
őstag
Hát sanszos, hogy határeset. Egy Forza 4 4k-ban, RT nélkül több mint 14GB-ot zabál, Witcher 3C sincs messze tőle, pedig csak felújított. De akkor ugye megint a kérdés, miért vennénk ezt. A 12GB szerintem 1440p-ben sem jövőálló. Egy 3090-en legalább ott virít 24GB VRAM. Én is azt akartam venni, amíg túl nem árazták a 4080-akon 20-30%-kal.
Nem tudom, honnan jön ez az árcsökkentés-mánia a 200e-s csúcs-VGA-k óta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár csak egyetlen kiszivárgott mérésről beszélünk, abban elég jól teljesít az Ada az előző generációhoz képest.
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Elektromos autók - motorok
- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Túra és kirándulás topic
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest