- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
Én azért azt nem értem miért kell (nem mondok neveket) ennyire NYERSEN fogalmazni. Nem vagyunk ellenségek, vitázunk és véleményt mondunk.
Szerintem nem azt mondta Akula hogy szar a 4K alatt az élet, csak neki nem kellene (semmi pénzért ahogy írja).
Én QHDban játszok, és nem mennék FHDra mert 32"on az szarul néz ki. De a 4K az nem nézne ki jobban 32"on az én nem tűéles szememnek. Szóval én meg nem akarok 4K-t mert nincs értelme számomra.
De a 4K nem alap mostanság, sőt a QHD se, szóval ez tényleg szubjektív nézőpont volt.
Viszont a 3090 tényleg nem lesz jó 4K-ra 1-2 v 3-4 éven belül, nem tudni, de vmikor a közeljövőben, ahogy a 2080Ti se jó már 4K-ra pedig akkoriban mindenki arról beszélt, ugyanúgy ahogy most a 4090ről, és ez se lesz jövőállóbb mint az előzőek.De azért dumálunk itt, hogy kitaláljuk, de NE sértsük meg egymást közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest