- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
Taki_
tag
Továbbra is keresek Nokia 6310i-t, Mazsola és Tádé mesekönyvet, illetve egy jó autófényezőt Győrben
-
DaVe-BoY
csendes tag
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Az a semmirekellő Matsonic letakarította a netről magát, és kiszállt az alaplap bizniszből, eltünve úgy mint az a bizonyos szürke szamár a ködben......
Kérem aki tud az ne fogja vissza magát, egy tualatinos alaplap MS7177CT -hez keresek bios file-t.
Ha tursz a neten, és egy FTP oldalról kezdené el letölteni, akkor ez téves irány, sajna nincs ilyen ip című szerver már.
Az eddigi kereséseim sikertelenségéből adódóan valaki nem nézne szét torrencsen?
030611.bin állományt kellene keresni, ez volt talán az egyetlen bios ehhez a laphoz.
Köszönettel!
Dry -
DaVe-BoY
csendes tag
-
DaVe-BoY
csendes tag
Emberek ! Kis fejlemény !
Cumókhoz még jöhet egy űbertuning házikó is és egy AeroCool AeroPower 550W os táp is
... és akkor már csücsülne is valamibenróla lenne szó :
oldallap nélkül
jelen pillanatban az asztalomban
még régebbről (LANPartyn) megjegyzés : itt még nem volt benn annyi mindwn mint most :
4, ledes venti +12es Ipari venti ( csak úgy fújja a szelet )adok mellé 1 kék neoncsőt + Uv csövet (sajna inverter nélkül ) + 2 egymással szemben álló "kopottra" festett sárkány
remélem láccik ( ezis Partyn )Táp : adott ... Kötegelt amúgy van rajt sata csati is ... meg minden . Aktív PFC s
a érdekel valakit .... akkor örülök neki !
Ár nemtudom ... 18 ért vettem a tápot most nemtudom mennyi.
A házikó olyan 10 körül mehet. (1 mert sok cuc van hozzá ... extrák + sok munka volt vele + meg a szívemhez nőtt))
U.I : A pormacskákat nem nézni !
nah jelentkezők ?
-
Picco
addikt
este jon valaki szakestre?
-
Thunder78
őstag
válasz
Speeedfire #8270 üzenetére
Ez tetszett
Kárpótlás a nyulaknak a karácsonyért ... ld. T-Mobile-os reklám -
DaVe-BoY
csendes tag
válasz
Speeedfire #8273 üzenetére
mindíg leesik ez a nyul
Mennyi a rekord Speeedfire ?
-
törölt tag
Eladóságok:
Eladom 1,5 éves kis kompakt fényképezőgépem. A gép táskában volt tartva, szinte karcmentes, nagyon szép darab. Hibátlan, semmi hibája nem volt. Dobozában, minden gyári tartozékával adom. Adok hozzá egy szép kis fotóstáskát, illetve 512 XD memóriakártyát. Erre legjobb minőségben 600 kép fér fel. Nincs szükség nagyobbra.
Villámár esetén futárral küldöm bárhova az országba.
Leírás:
* 3.2 millio pixel
* 3x optikai zoom (equiv. 38 – 114mm on 35mm cameras) f2.9-5.0
* 1.5 inch LCD, 130,000 pixels
* 12MB beépített memória memory
* 5 programmód (Portrait, Self-Portrait, Night Scene, Landscape)
*
* 2 db ceruzaelemmel működik
* Korlátlan videó felvétel (memória függvényében
* Szuper makró mód
* XD memóriakártya csatlakozás18.000 Ft[B]
Alpine 9873 autórádió 1 hónaposan eladó. A garancia 11 hónap még rá. (Ismerős dolgozik kizárólagos magyarországi alpine importőr cégnél így tudok segíteni ha bármi gond lenne!)
Nagy tudású, szép kis rádió, előlap, fejegység, doboz, leírás minden.
Bővebb tájékoztatás:
4 x 45 W nagyteljesítményű erősítő,
AM / FM / LW háromsávos RDS rádiótuner,
megnövelt vételi érzékenység (MaxTune vevőegység),
forgatható hangerő-szabályozó,
CD Text & MP3 címke megjelenítése,
14 karakteres "Black Mask" kijelző fehér háttérvilágítással,
Bass Engine hangprocesszor,
2 x előfokozat kimenet külső erősítő számára,
mélysugárzó kimeneti szintszabályozás,
AUX-IN audio bemenet az előlapon ( 3,5mm aljzat, második AUX-IN audio bemenet (opció: KCE-236B kábellel),
iPod teljes körű vezérlése (opció: KCE-422i kábellel),
kormány-távirányítóról vezérelhető (opció) SUB vezérlés!!!34.000
-
DaVe-BoY
csendes tag
válasz
Speeedfire #8270 üzenetére
6790 ... gyenge vagyok
-
Speeedfire
félisten
-
DaVe-BoY
csendes tag
Szeva mindenki !
Lenne egy két eladó cuccom:alaplap: MSI K8N SLi Platinum ;nForce4 ,S939,1000Mhz FSB,GB LAN,SB Live!24-bit on-board audio 7.1 ,IEEE1394 ,4SATA2 ,DualDDR 400 ,3PCI ,2PciE16x
Proci: AMD A64 3200+ @2150 [Venice] L2: 512Kb +kúler:ZalmanCNPS700ALCU
VGA: MSI nV GeF6600 GT [StarForce] 128(500Mhz) / 128(1000Mhz) GDDR3
Ram: 2x1Gb Kingmax DDR400Mhz
Winyó: Samsung 320Gb + Samsung 160Gb +Maxtor 40Gb ...Proci+ kúler : 6-7 ezres
Lap: 10 ezres
Vga: 8 ezres
Ram: 2db/ 8 ezres
Winyó: 320Gb - 12 ezres
160Gb - 6-7 ezres
40Gb - 2-3 ezresÉrdeklődők ? Ha lehet esetleg 1ben ... ,akár külön is
de akkor minden menjen is el ... ne maradjon a nyakamon semmiköszi ,várom a jelentkezőket
u.i: a cuccok Vas megyeiek !
-
Balinov
titán
Jazzosnak ez biztows tetszeni fog
-
Balinov
titán
nap mottója: Igaz, hogy a sasok szárnyalnak, de a menyéteket nem kapja el a repülőgéphajtómű.
-
Balinov
titán
aki a magyar utak kátyúszinvonaláért panaszkodik,az nézze meg ezeket,aztán mondjék el gyorsba 2 miatyánkot
-
Balinov
titán
Jazzos,illatos pendrájvod van-e és ha ilyen milyen illatban,méretben és árban?
-
Picco
addikt
info+pli szakest, valaki?
-
ftc
nagyúr
Kinek volt ill kollégája Komárombol?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Srácok,keresném a Honfoglalás c. filmet DVD-n vagy dvdrip-ben.SÜrgős lenne.
-
ftc
nagyúr
Valaki komárom felé?
-
Balinov
titán
Szépjóreggelt. Ismét teljes sávszélességgel Ph!-közelben.
-
Pot Gelt Napt!
remek egy programnyelv ez a java emberek faszás tényleg! remélem egyszer megértem -
Dryman
őstag
Annak az árából .........nagyon sokáig lehetett volna mulatni!
Tudok egy olyan storyt, hogy anno ezeket a nagyobb formátumú 286/386-osba szánt tárolókat nem lehetett behozni az országba büntetlenül, tiltott listán voltak,,,
Mit ad isten némethonban, kereskedelmi forgalomban voltak ezek az 5,25 colos merevlemezek, onnan egy 3. fél átlopta ausztriába, majd burgerlandot beutazó hazafink, gondolt egy merészet és belopta az országba a kereklámpás skoda kalaptartóján a bólogatos kutyát ültetve a portékára.....
A történet pikantériája az, hogy izgalomtól megfáradt magyar versenyzőnk, Abdán balesetet okozott, és a hátulról beleszaladt valami másik járműbe, a drága disk meg a lehető legegyenesebb röppályán haladva kiszált a skoda első szélvédőjén az útra....
rendőrségi eljárás folytán a jegyzőkönyvbe az került, hogy négyzetes alakú lemezből sajtolt tárgyat találtak, valószínűleg valamelyik jármű leszakadt alkatrésze..... -
Dryman
őstag
volt erről a 3dfx storyról valami hosszabb történeti áttekintés itt a ph-n érdemes utánakeresni..
nekem a Pentium 1-es korszakból maradtak társkártyás gyorsítókártyáim, asszem vodoo 1 4Megás és 12Megás V odoo II.aztán Vodoo Banshee-vel zártam a sort, amit egy 16MB-os Diamond Viper (TNT2)váltott...a koleszos húspénz anno 1890Ft volt, a Banshee-t 8000-ért vettem, a 2x32MB 66MHz-es sd ramot meg 20500-ért...azt hittem nekem lesz a koliban a legjobb gépem, de csalódnom kellett mert kijött a Pentium 1 MMX 166MHz, és agyonverte médiaalkalmazásban a sima Pentium 200-amat.....
Micsoda idők, micsoda pénzkidobás...hány kurvát lehetett volna annakidején felhajtani ennyiből..... -
ftc
nagyúr
Te a cserépalapu technikára gondolsz...alais PowerVR készitett Kyro chipek is ezen az elven müködtek...
nem számolt semmi fölöst csak ami keleltt... sávszél kimélő volt..hátrány nehezen tervezhető a chip... amugy többség szerint Rampage FX néven vonult be NV történelmébe...csak felturbozva követelényeknek...talán ezért is volt FX a család neve
-
Coyot
őstag
és ami nem mindegy 3dfx-ék ről olvastam anno egy cikket, merőben más megoldásokkkal dolgoztak mint a mostani vga-k, nem kellett nekik olyan teljestímény, mert nagyon jól voltak kitalálva, volt róla pontos leírás is, de már nem tudom mi volt pontosan
de az biztos h most nem 250Wot enne a vga a gépben...
Dry:: énmeg ma böktem el az aláírásomat belőle
mert elszámoltam
-
Dryman
őstag
Tetszik ez a jelek jegyzet, korrektnek tünik az első 20oldal, mé nem volt akkor ilyen mikor én ezt anno más tantárgyként tanultam.......
megvetették a vastag kék elák könyvet, aminek 2/3-a semmire sem volt használható, ezt a jelek anyagot meg 10-12 oldalban taglalták....írtam is anno egy spirálfüzetnyit az előadáson.....
Holnap audis napom lesz, ráérek olvasni -
ftc
nagyúr
-
Dryman
őstag
10K-ért lehet tudok vevőt a 6600GT-re munkatársam ilyesmit keres, de nem veti fel a pénz, lehet nem tud rá kiszorítani egy 10-est így karácsony előtt. Ne vedd 100%-ra megkérdezem holnap.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Lightyear - befektetési app
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest