- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
Taki_
tag
Sziasztok!
Ejj de rég jártam erre...
Sütidobozos, "akciós" CD/DVD beszerzésére szeretnék kérni tőletek egy megbízható győri kontaktot! Köszi!
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #37727 üzenetére
Jaja, gratuláltunk is neki utána! Montenegró azért csak megtette a hatását
Én csak 62. lettem a 90-ből, 2ó 25perces idővel, de montival ez tök jó, saját magamhoz képest meg pláne. Főleg, hogy az első 4 körig 32-es átlagot mentem, csak az utolsó 2 körre fogytam el
Szökés
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #37628 üzenetére
Én úgy egyáltalán nem foglalkozom vele, hogy mit mond...
Pénteken megyek 6-ra, jövő héttől meg majd megint kicsit sűrűbben és duplákat, majd biztos összefutunk, bár van egy tippem, hogy ti szoktátok zöld-fehér v. narancs-fehér mezben nyomni...
Tihanyba nem jöttök varárnap? Nekem rohadtul semmi keresnivalóm aszfalton, de egy szintfelmérésnek, edzésnek jó lesz...
Apropó, kéne nekem 1db 26x1.6 Conti Sport Contact gumi... Ma ugyan úgy szétnyílt az oldalfala, mint az egyik Speed King-emnek ősszel... Kezdem unni
-
Taki_
tag
válasz
Speeedfire #35613 üzenetére
Vegyél pro accountot! Amúgy az ingyenes változat 1200-as szélességig fogadja el, ha jól emlékszem, de azt neked kell akkorára méretezni előtte, ilyen 3456x akármekkora képeket 1024-re tesz!
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
válasz
Dorien #34014 üzenetére
Dorien, Joe! Bármilyen egeret ráköthetsz a mac-re és máris van jobb egér gombod is
Sőt nekem egy bluetooth-os egerem van hozzá és azon még a görgő meg a görgő lenyomása is működik, kiegészítő program, driver nélkül, csak bekapcsoltam és működik.
Laptopon ill. mac egéren úgy van, hogy ctrl gomb + egér gomb a jobb klikk...
-
Taki_
tag
válasz
Füleske #33882 üzenetére
Nézd. Te döntöd el, hogy melyik a jobb: Bemész vad idegenként egy boltba, ahol rádsóznak vmi drága cuccot, hogy az ilyen-olyan fasza és közben szart sem ér. Vagy bemész egy olyan helyre, ahol nagyon jól ismernek téged is, meg a bicajodat is és aszt mondják, hogy ne szórakozz ilyen 10-15e ft-os zárakkal, ha kell nekik a bicaj, úgy is elviszik. Egy zár önmagában semmit sem ér! Bicajvédelem az az, amit Gaben csinált! Lehet nála érdeklődni!
-
Taki_
tag
válasz
Balinov #33875 üzenetére
Én is pont egy pcworld-ben kezdtem el tapogatni még 4,5 éve, mikor megjelent a Tiger
Aztán rá fél évre meg is tudtam venni.
Speeedfire:
Ezt már többen is mondták. Az a baj, hogy nem tudom az AutoCad megy-e linux alatt... Majd kiderül... Ha nem megpróbálkozok ezzel a win7-el, mert hát szeretem a kihívásokatMonitor téma tárgytalan!
-
Taki_
tag
válasz
Balinov #33789 üzenetére
Ok. Értem én ezt, de akkor a mac-em miért tudja mégis lejátszani az összes régiókódot. És már 4 éve is tudta, mikor vettem, pedig akkor még netem se volt hozzá odakint.
Meg még pár windows fail: nem tud adat dvd-t írni, nem tud pdf-et olvasni, nem tudja a canon raw-ot (cr2) lementeni a gépemről, illetve megnyitni meg pláne nem. Egyszerűen csak folyamatosan rácsodálkozom, hogy mennyire egy primitív egy oprendszer a win. Ennyi.
MÁS:
Keresek 4:3 arányú (17 v. 19-es) LCD monitort. Elsősorban használtat, vagy új is lehet, de az csak is számlaképes helyről.
-
Taki_
tag
Hogy mindig érik meglepetések az embert...
Adott 3 azaz három db dolog:
1, full gyári, fóliás, FSC (Fos Szar Computer) notebook, tehát nem netbook, ez túl van bonyolítva 1 azaz egy db dvd lejátszóval
2, win xp, full legal, gyári,sp3
3, teljesen eredeti DVD, egyetlen szépséghibával, hogy amcsi régiókódos (ezt ott szarom le ahol van)Namármost. Ez a tőgyarcú, fogyatékos, aberrált baromállatok által készített oprendszer meg a drága aranyos programja kiírta nekem, hogy te köcsög parszt, márpedig te ezt most nem fogod itt megnézni ezen a szájbabaszott szgépen. Hopp mondom akkor megoldást keresünk.
Neeeeem. Dekóder nincs. Nincs, miért lenne?! És itt vége a történetnek. Tekintsünk el attól a ténytől, hogy elviekben van rajta net, nincs és kész, ez ne legyen feltétel. Aszondja szerezzek be ilyen-meg olyan programtot, meg minden lófaszt... Jah peeeerszeeee, anyád szerzett volna be fogamzásgátlót, hogy ilyen dillókat ne hozzon világra, mint akik ezeket a programokat összehozták...Hihetetlen. Nyakunkon 2010 és ott tartunk, ahol egy win3.1-el... Késssz
-
Taki_
tag
válasz
knifemaster #33735 üzenetére
Jogos! Nem írtam, hogy 500-ért azért már egy hátsó teló is tartozzon hozzá...
Tetszik a bicajod nagyon! Most nézem ugyan ilyen pedálom van
-
Taki_
tag
Az alkatrészek. Minőség + súly. Meg hogy az van rájuk írva, hogy "Japan" nem pedig, hogy "PRC", avagy "China"...
Amúgy nekem is a videókártyák jutottak eszembe egyből, mielőtt megláttam volna Füleske hsz-ét
A sajátomból kiindulva: váltókarok 14e, első váltó 10e, hátsó váltó 18e, első+hátsó fék 30e, fűzött kerékszett 30e/pár, gumik 15e/pár, első villa: 40e, lánc 5e, hajtómű 20e, fogaskoszorú 8e plusz váz + kormány + apróságok... És örülni fogok, ha a jövő évi 10-11 versenyt túléli, bár túl sok reményt nem fűzök hozzá, mert egy verseny mtb 500-nál kezdődik sajna...
-
Taki_
tag
Coxer, Füleske! Sztem egy irányárat azért adjatok, mert így elég sok minden belefér.
Amúgy tudok én ajánlani 2 nagyon fasza bicajt: női, ill férfi, ezt utóbbi most akciósan csak 166!
Aztán lehet nem ilyenekre gondoltatok...
Szerk: Továbbá piacter.bikemag.hu, ahogy Laci is írta...
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani vkit, vagy olyan szervizt, ahol értenek mac géphez?
Úgy tűnik semmi sem tart örökké
-
Taki_
tag
10 meg 11 ms ping, pfff... Na ez ping:
-
Taki_
tag
Bocs Speeedfire, csak Jazzos említette, hogy mostanában nagyon nem fogynak a billentyűzetek meg egerek
-
Taki_
tag
Ez már vmi újabb
Régi: Avalanche 3.0, új: Avalanche 1.0
Egyelőre megvan mind a kettő. Az úgy kezdődött, hogy... Elhatároztam, hogy idén több maraton versenyen is elindulok. Első verseny: Balaton Bike Fest rövidtáv, ezt még egész jóé bírta a bicaj, azon kívül, hogy vagy 20 kg sár volt rajta a verseny végére. Második "verseny": Gázló TT, a maga 108km + kb 10 km eltévedéssel egy fasza kis túra, na itt már jöttek elő a gondok, fék+váltó igen csak megadta magát a végére. Harmadik verseny: Balaton Régió Maraton hosszútáv, na és itt fogyott el a régi GT, első villám teljesen ko, hátsó kerékagy széthullott, váltó, fék szintén, lánc kuka, első hajtókar nagytányér elkopott, stb, stb és itt határoztam el, hogy akkor a vázat meghagyom és építek egy bicajt. Na igen. Számolgattam, számolgattam és rájöttem, hogy kurvára nem érné meg...
Elkezdtem nézegetni az új bicajokat Merida meg GT körökben, egy Meridát majdnem meg is vettem, de mivel egy nem kicsi engedményt adtak erre a GT-re a 220-ból, így azonnal el is hoztam Pestről, ez volt az utolsó db a nagykerben, kisebb fényezési hibákkal. Úgyhogy Mátra Maratonon már ezzel indultam, hát ég és föld a két bicajAzóta kapott hátra új felnit, mert az az écsi balesetben megsemmisült, két új gumit, ezek már kapaszkodni is tudnak, illetve kapott egy Kelly's Squad kulacstartót, meg egy Kelly's nyeregtásákát, hogy vmi jó is leygen rajta
Szóval ez a jövő évi versenybicajom, ha kisebb-nagyobb javításokkal kibírja a jövő évre tervezett 10-11 versenyt, akkor egy rossz szót nem szólhatok rá -
Taki_
tag
Semmi horror. Balfasz voltam. Ennyi. Szent Imrén szokás szerint állt a kocsisor, azaz kb 20-al döcögtek, én meg gondoltam egyet, hogy akkor jobbról végigelőzöm a sort. Ja. Csak épp azt a csatornafedelet már nem kellett volna kikerülnöm balról, mert egy Bravo így már kicsit közel volt. A jobb lábam/pedál elakadt a jobb első kereke és a lökhárító között, elvesztettem az egyensúlyomat, a bicaj meg én pedig be a kocsi elé. Szerencsére hamar megállt, így nem ment át rajtam. Bicaj megúszta, csak a pedált basztam össze, a kormányszarvat, egyéb baja nincs. Én meg csak a seggemet, meg a fejemet ütöttem be, de volt rajtam sisak. A kocsinak meg összetört a lököse.
Btw... a kormányomat nem megszólni! Tudom, hogy széles, majd még vágok belőle, 4 centit már így is vágtam belőle az eredeti állapothoz képest.
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #32834 üzenetére
Nekem ma bőven elég volt egy Pannon Maraton középtáv, módosítva... Mert a második Kőris mászás után nem kockáztattam meg a kéket, mert 2 hónapja is vagy 5 fa volt rádőlve keresztbe, meg a cuházáshoz se volt nagyon kedvem, úgyhogy visszajöttem a Hódosér felé... 53 km kb, bár végig szarakodott a gps-em...
És sár se volt
A 150-es az Csanakról Bbél fel a Kőris-re, meg vissza, igaz?! Az betyáros
Csütörtökön bolt még egy Győr-Újbarát(temető)-Gaben20%lejtő-Nyúl-Écs(Rába-Ring)-Phalma apátság-Pázmándfalú-Győrság-Győr karika, csak bassza meg a szent imre úton meg nem elütüttek
És 100%-ig én volt a hibás...
Meg volt pénteken egy Győr-Tényő-Győr "időfutam", 3 outis barátommal, hát megfingattak, de tartottam a tempót -
Taki_
tag
Szia Bálint!
Le tudnád nekem fordítani, hogy mit írtak a komment részhez?
http://www.flickr.com/photos/t4ki/3540863836/
Köszi!
-
Taki_
tag
Jah, amúgy még ez egy izgalmas szakasz
Legalább is lefelé! Végig 50 körüli tempóval és folyamatosan fékezve... Fölfelé már izgalmasabb volt, bemelegítésnek pont jó volt
-
Taki_
tag
Az az egész aluljáros bicajos közlekedés el van baszva! A legkomolyabb az a Lidl felöli oldal: Mész az auljáró felé, út jobb oldala biciklisáv, piros térkővel, az út bal széle pedig aszfaltos járda. DE! Amint elkezd lejteni az út, ez így hirtelen megfordul és a járda keresztezi a biciklisávot, mert lent már a jobb oldalon van járda és az úttest felöli oldalon a biciklisáv... Marha nehéz lett volna előre gondolkozni, hogy legalább a lámpáig fordítva legyen a két sáv
Sisakot vegyél, ilyenen ne spórolj! Én csak az idén 4 nagyobbat estem, de abból az utolsó törés lett... Pedig akkor is csak úgy indultam el, hogy áhh csak megyek egyet edzeni a szokásos útvonalon... De már csak 2 hét és irány a Bakony, idén még csak 7x voltam a Kőrisen, kezd elvonási tünetem lenni
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
Ha vkinek kell vmi ebike-ról, most szóljon!
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #31960 üzenetére
Most nem azért, de annyira lassan mentél, hogy le tudtam olvasni a vázról, hogy Decathlon Competition 9.2
Pedig engem könnyű volt felismerni, bár ez pont nem az én gépem
Ja meg az én szemszögemből negatívum az a 3 autó, 1 osztrák Porsche terepjáró, egy Ford Ka és egy Mitsu pickup... Mi a @{}¤ß$Ł\|ÄĐđ-t kerestek a lezárt versenyterületen???!!!
-
Taki_
tag
Jó volt ez a mai verseny! Kicsit bővebben nagyon nagyon jó!
Remek idő, rengeteg induló, jó hangulat, sportszerű viselkedés az összes résztvevő részéről, kicsit hideg kaja, illetve kicsit langyos kóla, de ennyi belefér!
Az általam készített képek itt tekinhetőek meg: picasaweb.google.hu/g.takacs/IIPeppeRavazdTenyoIdofutam
Pisti barátom képei is hamarosan megtekinthetőek lesznek, Ő a rajt illetve annak max. 2km-es körzetében fotózott, Én inkább a pálya további részein. Tartalék bicajommal egészen Tényőig mentem, orvosom megtudja, lelő
Viszont Jazzos, rólad pont lemaradtam, mert 2-3 km-re a cél előtt zúgtál el melletünk, mikor mi már mentünk vissza Ravazdra 3 országútis barátommal, Túró Rudival az élen
Ja és gratulálok a 100-as rajtszámú versenyzőnek, hogy egyrészt megkapta az én visszaadott rajtszámomant, illetve, hogy megnyerte a főnyeremény Merida bicajt!
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #31896 üzenetére
Tegnap ki akartam menni Ravazdra. Nem sikerült
Gyűlölöm a 82-est, meg hogy legyen vmi érdekes is, útban kifelé felmentem a Rába-Ringhez, onnan földúton, vízmosáson át a Cross pályához és onnan le a 82-esre a nyíl egyenes aszfaltos, kb 10-15%-os lejtőn. Nem először voltam erre, ismertem az összes gödröt buckát, mindent, hogy mit kell kikerülni. Mentem le egyenesen az aszfaltos út jobb oldalán és mikor egy (talán bodza) bokor mellé értem, egy veréb méretű madár berepült a mellkasomhoz, picit félrekaptam reflexből a kormány, hogy mijafsz és pont ott volt egy beton bucka az aszfalton, amit ki akartam kerülni, az megdobta az első kerekemet, és bukfenceztem egy párat az árokban, GPS 59,9 km/h-nál állt megJobb csuklóm megrepedt, hátamat végighorzsoltam, mindkét lábamat összecseszte az SPD... Szerencsémre a 82-esről látta egy idő házaspár a balesetet és feljöttek megkérdezni, hogy jól vagyok-e, állítólag elég látványos volt
-
Taki_
tag
A régi GT-m még mindig eladó, ha vkit érdekelne
2 éves, jó állapotban van, további infó itt: 2006 GT Avalanche 3.0 Disc
-
Taki_
tag
válasz
FarkasAtis2 #31817 üzenetére
Én tudom! Sőt Te is!
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #31774 üzenetére
Ravazdon a 45%-os
emelkedő alján lévő kúttól a tényői templom melletti kútig kerek 17 km. Sajna nem tudom, hogy mettől meddig tart a táv, az idei plakáton is csak annyi van, hogy a táv kb 16 km.
Majd a Gaben féle Kelly's gumikkal megpróbálok ráhajtani én is a 30-as átlagra.
-
Taki_
tag
Grat! Én nem szándékozom megdönteni a saját 72,1-es rekordomat mostanában, az új géppel
Pedig ma is voltam Győrújbaráton... Is. Mátra Maraton utáni kis levezetésként Győr-Győrújbarát-Nyúl-Écs-Ravazd 28,1 km, 24-es átlaggal, kis pihi, majd jött a jövő szombati táv: Ravazd-Tényő 17,0 km, kerek 40 perc alatt, azaz 25,5-ös átlaggal, amit sajna van hová fejleszteni, max seb. 56,9kmh. Visszafelé meg Tényő-Győrújbarát-Győr 28 km, 26,3-as átlaggal... 2,1x26-os terepgumikkal erre futja.
Jazzoson kívül még ki jön a jövő szombati versenyre?
-
Taki_
tag
4X verseny volt ma Győrújbaráton! Ennyi nem normális embert egy helyen
A többi 300 képet majd a szervezők feltöltik, az legyen az ő bajuk
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #31066 üzenetére
Jó ezt olvasni, hogy nem csak én nem vagyok normális
Merre mentetek? 82-as, vagy vmi alternatíva?
Vasárnap én is a Balatonon voltam... Kerti parti és 3 óra alvás után letekertem a Balaton Régió Maraton hosszútávot, Kabhegyről lefelé egy akkorát estem, mint még életemben sohaÚgyhogy utána kénytelen is voltam visszavenni a tempót... ~60km, 1100m szint emelkedés, 3ó 20p. Nagyon fasza volt
Erdei ösvény max: 48,2kmh, murván 54,8kmh, csak még a féktávokat kell gyakorolnom...
Gaben: pü.
-
Taki_
tag
Győrújbarát. Az utca nevét nem tudom, itt megtalálod, a "high" felirat körül kell ránagyítani és ott az az egyenes szakasz, ami megy le az áfész bolthoz. Egyik barátunk vett egy Kelly Scarpe-ot a múlt héten, aszt elvittük egy kicsit bejáratni, ő mente a 70,6-ot, a Caprine pont 73-at mutatott, nekem meg ennyi az annyi:
Ma is voltunk. de a 72,1-et nem tudtam megdönteni, olyan 70 volt a max, videóztam is, csak sajnos 40-50 körüli tempóval belementem egy vízátereszbe és letörött kameratartóm, az ixus pattant kettőt a betonon, meg a fűben olyan 5-6-ot, a ház szétnyílt, de összeraktam és most működik, csak fényképezőre nem tudom visszaállítani, csak videózni lehet vele
Meg sikerült egy 44 mb-os avi-t összehozni, de esés közben nem zárta le a gép, így sajnos nem tudom egyelőre lejátszani... Van erre vmi progi, ami esetleg helyre tuná állítani? Kéne nagyon az a felvétel
Holnap Hegyestű, vasárnap Balaton Régió Maraton... És az első kerékcsapágyam újra széthullott
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #30768 üzenetére
Kár
Sajnálom... Majd jövőre! Bár elkezdtek szervezni egy "Retró Gázlót" a régi útvonalon, aug. 1.-el...
Tényő-Ravazd időfutamon voltál már? Megkeresném a pályát, csak sajnos fogalmam sincs merre az arra
Eladó GT. Az ár csak az alkudozók miatt ennyi, erősen alkuképes!
szerk: Gaben! Nem kell a km órám tartalékba?
Vmire elcserélhetnénk... Nekem ez a vezetékes dolog nem jött be...
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #30735 üzenetére
"(#30735) Jazzos válasza FarkasAtis2 (#30734) üzenetére
Új Válasz Privát 2009-07-11 17:48:04"Hmm, jó korai hsz...
Végülis voltál a Gázlón? Én fél 6-ra értem Győrbe, úgyhogy a 10 órás szintidőbe még egy Herend-Győr is belefért
A pénteki egész napos eső után nem sok jóra számítottam, de sikerült pozitívan csalódni, teljesen jó volt a pálya. Csak kár azért a kinnt felejtett pannon maratonos hosszú távot jelző szallagért
Ott egy egész órát sikerüllt elbasznunk sajnos... A szumma 2 defekt, az egyik első defekt rögtön 10 km után, cserélni nem volt értelme, úgyhogy minden EP-nél próbáltam némi lelket verni belé kölcsön pumpával, a második, hátsó defekt meg Bakonybél után, az emelkedő legelején, de ott már meg sem álltam Herendig, anynira elegem lett abból az utolsó emelkedőből, a végére kb 1-1 báros nyomás lehetett a kerekekben. Illetve a hátsó külsőn is már kilátszott a vászon az oldalfalon, úgyhogy az is kuka, illetve az első kerékcsapágyam is feladta a harcot féltávnál, van egy 1-1,5 cm-es holtjátéka a felninek oldalirányba, sok volt enki ez a 4 Kőris idén
Összességében tetszett az egész, a jelölések lehettek volna jobbak, de hát ez nem egy verseny, itt ennyit kaptunk és kész. Szép helyek, szép idő, jó társaság
-
Taki_
tag
Lusta! Mennyé bicajozni!
Közületek jön valaki a hétvégi Gázló túrára?
Mellesleg típusváltás miatt eladó a bicajom:
'06 GT Avalanche 3.0 Disc, forgalomba helyezés: 2007. aug. 5., 6061-es alu váz, sr xct villa, tektro mech tárcsa, shimano fékkarok, acera váltók, axelrims felnik, tioga és kenda gumik, gyakorlatilag gyári állapot, egy-két kisebb-nagyobb karc van rajta. Kép ittTiszta képem nincs róla
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
Én meg most egy ilyenre gyűjtök és bármilyen segítséget szívesen veszek
Dorien!
Azt hiszem te laksz itt a legközelebb, neked nincs problémád a nyestekkel??? Az én autómról már félig lezabálták az antennát, meg a kartervédőt is megkezdték, meg a többi szomszéd kocsit is összemászkálták, ahogy néztem...Kurvára elszaporodtak ezek a dögök mostanság...
-
Taki_
tag
válasz
Jazzos #29847 üzenetére
Le
KÉP
De nem a GT-ről, hanem a régi Caprine-emről, csak azt csodálom, hogy nem nálam történt, hanem a mostani gazdájánál, aki rohadtul vigyáz rá... Na mindegy, megjött hozzá az új koszorú [link], ugyan ilyen van nekem is a GT-n, úgyhogy remélem ez már bírni fogja.
Márkáját nem tudom, majd meglesem, ha le lesz szedve... Majd megy át a terepes kerékszettre, oda úgy sem kell a 8. seb...
-
Taki_
tag
Hááát, nem akarlak elszomorítani, de én még 10.-én rendeltem tőlük és ma délben kopogtatott vele a futár az irodában. Mostanában kicsit be vannak lassúlva, barátim még áprilisban rendeltek és az is majd 1 hónap volt...
Más
Annyi itt a bicajos, áruljátok már el nekem, hogy mi a franctól törhettek le fogak a hátsó fogaskoszorúról? Anyaghiba, kenéshiány, wtf...?! -
Taki_
tag
"Jóskapista"a legveszélyesebb állatfaj, legalább is számomra, akár biciklivel, akár kocsival közlededve... Autós megfelelője egyébként a tháliás, huhh azokat de gyűlölöm...
Meg most olvastam öcséd blogját, hááát baszki vigyázzatok magatokra, meg úgy általában mindenki, kurvára kell figyelni!
Meg amúgy én pont az ilyen féklekötögetéseket untam meg a Caprine-emen és vettem tárcsafékes bicajt következőnek, bár sokan lehülyéznek érte, de akkor is marha hasznos... szvsz...
-
Taki_
tag
Volt bizony! Guminyomást igazán leengedhette volna olyan 1,3-1,4-re nyugodtan, akkor talán mégjobbakat rajtolt volna... Fasza kis élményautó, bár ennyiért én inkább két, használt evo 8-at vennék
Flickr-t nem akartam teleb.....ni képekkel, az nem arra való, de itt megtalálható a többi: http://kep.tar.hu/rabaring/50637878#2
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
Engem érdekelnének a gumik! Méret, típus, ilyesmiket tudnál mondani? Most vmi extra lágy 210-es terepgumi van és sajnos baromira fogy, pedig a hátsó fékemet lassan már nem is használom, nem hogy faralgassak vele... Elsején is elvoltunk Komárnóban a szlovák oldalon és annak ellenére, hogy csak kb 40%-a volt aszfalt, a többi kavics meg földút, hát lestem utána, hogy hova lett a hátsó mintázatom... Slicket meg nem merek én föltenni, főleg, hogy mostanában rendszeresen mászkálunk ki Vénekre is és hát nem épp egy autópálya az a kör
Viszont vmelyik hétvégén megyünk Fertő tavat kerüli és addigra tényleg kéne vmi, mert az sajnos aszfalt végig...
Szerk
Bali: nem tudtam róla, de írok neki egy mailt. Ja és grat a kocsitokhoz, azzal tervezitek a köv. hazajövetelt, vagy továbbra is repülő?
-
Taki_
tag
Srácok!
Segítséget szeretnék kérni! Kit, illetve melyik helyet ajánljátok Győrben laptop szervizelés ürügyén. Kaptam egy IBM T42-es gépet, de bekapcsolás után fél perccel elmegy a monitor, de hallani, hogy a gép fut tovább... Szóval valószínű a vezeték kopott ki vagy vmi hasonló...
Olyan helyet keresnék, ahol nem küldözgetik tovább ezer felé, hanem tényleg tudnak kezdeni vele vmit!
Köszi
-
Taki_
tag
válasz
#35685120 #28854 üzenetére
Korlátlan???? Melyik, hol?
Mondjuk most a voda is belehúzott, csak az a kurva nagy szemétség náluk, hogy a korlátlannak meghirdetett netet 5GB használat után leszabályozzák 0.15/0.03-ra, ha ők éppen úgy gondolják, hogy terhelt a hálózat... Főleg 1 éve még ilyenről szó sem volt... Tehát ha lenne vmi alternatíva, ugyan ennyiért, 5e/hóért, akkor egyből átmennk, csak hát nincs...
-
Taki_
tag
Na nem sokáig volt használható a Teleki-Árpád sarkán az új lámpa
Csajszi az Ibizájával rendesen telibevágta az egyik lámpát, este 9 körül... Még fél órával később is remegett keze lába, mikor már a helyszínelők is kiértek...
-
Taki_
tag
válasz
Dorien #28474 üzenetére
Sajnos több, mint valószínű
Ez az egyik fő traffipaxos kocsijuk... Ezen kívül még villogós Octaviából szoktak mérni, (most már Focus kombi ugye) meg a HZF-es szürke Borából, meg nagyon ritkán Lacettikből, de azokat meg H Astrákra cserélik a napokban. Egyedül azzal nem kell foglalkozni, mikor sima kamera van a műszerfalon, meg elöl ül mind a két rendőr a kocsiban, mert akkor csak a forgalmat figyelik, főleg a szabálytalankodókat.
65-ig nem büntetnek, 70 az olyan 30e, a 80 meg már 40e sajnos... Ismerősömet a Sparnál mérték be még július végén és karácsony előtt kapta meg a 30 ezres csekket...
-
Taki_
tag
Hasonlót keresel megvételre, vagy hasonlót keresel kipróbálásra?
Mert egy 2006-os modellévű GT Avalanche 3.0-t tudok adni tesztelni, mondjuk az össz különbség kb a Kelly's-hez képest, hogy tárcsafékes...
Sőt, idéntől már itthon is lehet GT-t kapni, és még a keretbe is beleférhet..."70% városi durvulás, kemény gyorsítások, durva fékezések, brutál kanyarodások, járdáról le, járdára fel, szlalom, stb."
Na mondjuk arra számíts, hogy a gyári szerelésű felnik ezt nem fogják bírni, a hátsó felnit kapásból cserélheted vmi erősebbre!
-
Taki_
tag
-
Taki_
tag
válasz
alibabo #27645 üzenetére
Próbálják meg
Mondjuk egyszer már fizettem érte kemény 2e forintot, közös megegyezéssel
A baj az, hogy kurváran mindegy, hogy az ember kézben tartva a telefont telefonál, vagy pedig fülessel, az eredmény ugyan az, teljesen elvonja az ember figyelmét! Sokszor van, hogy fél órákat végigtelefonálok kocsiban és mikor leteszem nem emlékszem mi volt 5 km-el azelőtt... Az meg, hogy 1 kézzel fogja az ember a kormányt... Akkor titltsák be fagyizást, meg a rádió kezelést és hasonlókat...
-
Taki_
tag
Blende érték nem tom mi, ez így művészi és pont
Jah, nem éppen sűrgős, jelenleg 15 telefonom van, most egyel több vagy kevesebb...
Laci:
Az enyém nem produkálta az általad leírtakat, vagyis csak egyetlen egy alkalommal, mikor eláztattam és egyből használni akartam. Atomjaira szedtem, kiszárítottam és azóta működik. Viszont a P1i-vel voltak ilyen téren gondokEgyrész a görgője csak lefelé működött, namost mikor telefonálás közben a legkisebb mértékben hozzáértem a görgőhőz, egyből elnémult a hangszóró, akkor gyorsan kijelzőn visszapötyögni a "+" jellel vmi minimális hangerőre, ez vezetés közben kész élvezet volt
-
Taki_
tag
Hát ez leparokolt baszki
És ennek következtében a Szent István útig állt a sor a város felől. Egészen a Teleki utcai kereszteződésig, ahol két, iszonyat tehetséges és fantasztikus színészi hajlamokkal megáldott rendőr forgalmat (próbált) irányítani, több kevesebb sikerrel. BÁR Révfalu felöl úgyis esélytelen átjutni a Színházig, mert Teleki ugye sétáló utca (jelenleg) Kiss János, Tarcsay meg beállva. Még az a szerencse, hogy a város többi pontján tökéletesen lehet közlekedni, állomás környéke felbontva, Fiat szalon, Grabo előtt szintén... A Széchenyi hídat meg sztem vagy azért bontották el, hogy még csak véletlenül se érjek időben haza, vagy lehet Révfalu függetlenedni akar, csak még nem tudunk róla -
Taki_
tag
Hát annyit, hogy ez a legelső széria. Hibás és kész. Pl. eltűnnek ikonok, ha gyorsan akarok a menüben lejjebb menni, akkor visszaugrik a sor elejére, wlan nem tudja használni a már elmentett jelszavakat, bluetooth 1 nap kikapcsolás után nem találja az összepárosított Nokia fülest, meg hasonlók... Ezeken javítottak a 200.xx.xx-as szérián...
-
Taki_
tag
Eladó Canon fényképező. Referencia képek a flicker-es oldalam képei között
-
Taki_
tag
Győr és környékén eladó egy Canon A540. Az ár irányár.
-
Taki_
tag
válasz
Balinov #19423 üzenetére
Nocsak... Külföld... Laptop... DSLR... Asszem nem te vagy az első
Sony-t én csak azért nem ajánlanám, mert sokkal kisebb hozzá a kiegészítő választék, mint egy Canon-hoz vagy Nikonhoz. Lehet unalmas, de most is csak azt tudom mondani, hogy szerintem Canon 400D vagy Nikon D60 alap kittel. Mindegyik olyan 500-600 € között van és lehet hozzá millió féle objektívet, akármit kapni. Szerintem ennek a kettőnek kéne utánanézned
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Futás, futópályák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Házimozi haladó szinten
- TP-LINK routerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest