- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
jack982
senior tag
valahogy csak igy engedte belinkelni
-
thaler2
senior tag
Hi all!
Egy kis help kellene. A Microsoftnak a Mediaroom nevű komplett szofterplatformja, az hogyan szerezhető be, vagy csak nagy cégek jutnak hozzá? Tökéletes program lenne számomra, csak nem igazán találtam semmi infót róla ezügyben.
üdv.
-
ftc
nagyúr
Mi a jo édes f...-nak kell tudn oylat,hogy CO2 lézerben milyen arányban vannak a gázok?
-
cbr688
senior tag
hello mindenki
van vkinek eladó hd3870-ese?esetleg 8600gt beszámítással? -
toro22
tag
Hello
Nincs valakinek egy 40-80 GB-os eladó kiváló állapotú ATA vinyója? -
jack982
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam hátha valakit érdekel egy fain cpu hűtő
Link:
http://prohardver.hu/apro/glacialtech_silentbreeze_462_socket_a_iii_cpu_huto_elado
/hsz_1-50.html -
Csabi710
csendes tag
válasz
Dorien #10082 üzenetére
Hali!
Megoldódott a talány: Doriennek volt igaza a VGA és PCI csatolók mellett van egy dip kapcsoló valszeg VGA cserekor átnyomtam. Most azt vissza kapcsoltam(minden mindegy alapon) és indítás után újra 2083MHz-en ketyereg a proci. Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm
a tanácsokat-tippeket, és a számítógép is, mert még egy óra és kalapács alá tettem volna az biztos. Szóval mégegyszer is köszönöm mindenkinek!
-
helkis
veterán
válasz
Csabi710 #10085 üzenetére
az ilyen hibák inkább bizonytalan ramra utalnak, vagy régi oprendszerre, ami már megélt pár reset-et, ill áramkimaradást, plusz az elöttem szólóknak is igaza van, ha mostanában volt coolercsere, vagy izmosabb takarítás a prociventin, akkor lehet hogy sikerült megszabadulni párszázezer tranyótól a procimagból, ami szintén okozhat fagyást, ezesetben a proci=kuka..
-
Csabi710
csendes tag
válasz
helkis #10081 üzenetére
Nos!
Load opt. default--1250-en megy a proci
viszont újraindítás után egy üzenet, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.(Én csináltam egy sima újra indítást)Hibakódok:
BCCode : 1000000a BCP1 : 75ACBE10 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001
BCP4 : 80515B09 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 -
helkis
veterán
-
ftc
nagyúr
Estét...mindjárt vonulok tanulni
-
gs20
tag
válasz
Csabi710 #10069 üzenetére
Ezt a progit nem ismerem. Bootoláskor mit ír ki a gép mennyin megy? Pl Everested nincs?
Lesarkazás alatt értjük ha pl hűtő felrakásakor letörik egy kis darabka a mag széléből. Ennek eredménye lehet nem indulás, fagyogatás, stb...
Ez a hőmérséklet nekem gyanúsan alacsony (szerintem vagy rosszul mér a lapod, vagy valami űberbrutál hűtőd van, vag yeszméletlen jó procid). A fesz az tűrhető.
Egyébként akár az is okozhatja a fagyogatást ha télleg ilyen lassan ketyeg a proci (nekem a 2500+ kb 1350 mhz alatt fagy)
Nézd meg bootoláskor mit ír ki -
Csabi710
csendes tag
válasz
Csabi710 #10069 üzenetére
Mainboard : Gigabyte GA-7VT600 1394
Chipset : VIA KT600
Processor : AMD Athlon XP @ 2083 MHz
Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR-SDRAM )
Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5500 [NV34.6]
Hard Disk : MAXTOR (160 GB)
Hard Disk : ST380011A (80 GB)
DVD-Rom Drive : TSSTcorp CD/DVDW SH-S162L
DVD-Rom Drive : Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device
Monitor Type : C700 - 16 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter
Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Szervizcsomag 2
DirectX : Version 9.0c (március 2006)
Processor : AMD Athlon XP
Frequency : 2083 MHz - (current : 1649.85 MHz)
Support : Socket A
Cache L1 : 128 KB
Cache L2 : 512 KB
Voltage : 1.775 V
Processor Temperature : 29 °C
Processor Fan : 2083 rpm
FPU Coprocessor : Present
Processor activity : : 3% -
Csabi710
csendes tag
PC wizzard 2008 a progi neve
Ezt írja:
Frequency : 2083 MHz - (current : 1649.92 MHz)
Kérdezni már nem tudok a biost néztem ezer+1szer nem jutok előbbre
Persze, Barton magos, de a biosban nem tudok semmit állítani ami változtatna rajta.
A lesarkazás alatt mit értesz?
29 fokos a proci, 1.7 voltot kap -
gs20
tag
válasz
Csabi710 #10065 üzenetére
Tehát barton magos a procid? mert 2800+ volt:
-Athlon XP 2800+ Thoroughbred 2.250 GHz,
-Athlon XP 2800+ BARTON 2.083G
Akkor neked barton van? Hány voltot kap a proci? Hány fokos? Nincs lesarkazva?
Nekem 2500+ Barton van, ez eredetileg 166*11 -en, 1.65 volton jár. Nf7-es lapom van, ez sajnos mostanában alapból nem ismeri fel a procit (egész pontosan azóta, mióta lesarkazódott a proci) de tökéletesen működik ha manuálisan állítom be biosban a paramétereket. Egyébként én egy CM Hyper TX2-t tettem rá hűtőnek egy vízhűtés lefogatóval. Érdemes kísérletezni hogy mit tud a proci, nekem alapfeszen 195*11-et megy stabilan, de nekem fontosabb hogy halk legyen a cumó, úgyhogy 1.65 helyett 1.5 volton jár, ettől kb 6-7 fokkal hidegebb lett kapásból, itt 180*11 ami még tuti stabil. (ez azt jelenti h ennél kb 2-3mhz-cel magasabb fsb-nél kezd fagyni néha)
Bár a Te lapodat nem ismerem, de ha van kérdésed kérdezzLehet nem tudok okosat mondani de megpróbálok
-
Csabi710
csendes tag
Sziasztok!
Keresek valakit Győr környékéről aki profi a BIOS beállítás területén, és személyesen tudnánk találkozni, hogy megnézze a gépemet.
A probléma: Van egy GIGABYTE ga7vt600 1394-es lapAMD Athlon XP 2800+-os proci ami 1650Mhz-en ketyereg, holott 2083-on kellene neki. A BIOS-ban nem találtam állítási lehetőséget(és nem vagyok profi, nem akarok gányolni). Szóval azon túl, hogy lassú minden hibaüzenet nélkül sokszor újra indul. Nem terhelés függő, mert sokszor az explorer van csak elindítva és újra indul a gépemélem tud valaki nekem segíteni. Köszönöm!
-
Flow
senior tag
Nemigaz, Jazzosról 5 perccel késtem le ma...
-
toro22
tag
Akinek van otthon elfekvőben egy ZM-OP1 ventije tápcsatival, vagy nélküle, vagy csak a tápcsatija az szóljon!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
De mivan DRYMAN-nel?????
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #10055 üzenetére
semmi extra, család4ever
(majd megtudod remélem mihamarabb
)
lassan jön a jóidő sürüsödik a meló is, gyerekek nődögélnek, egyre többet üvöltenek, nem akarnak aludni, enni, stb.. katasztrófa..nyugtatókon, és gyorskaján élek, pont mint hollywood sztárjai, bár még nem okádok reggelete..
-
Balinov
titán
Simek Kitty Emlékeznekar
beszarás,qrvajó! -
Balinov
titán
-
Flow
senior tag
Hát akkor lehet megpróbálom jazzos kollégával megbeszélni, hogy kifizetem, kipróbálom, de ha nem jó, legyen olyan kedves visszavenni.
-
ftc
nagyúr
-
Flow
senior tag
Többiektől is kérdezem, ezt a cfg-t a64 3000+ 2*512ram 80 ata, 400 sata, dvd, ati x300 elbírja eza táp? FSP200-60ATV(PF)
vagy egyátalán ez atx?
-
ftc
nagyúr
Kezd tetszeni ez a vista....csak kár,hogy gépcsere előtt vok igy oem-be beruházni ajjj
-
Coyot
őstag
ABIT KN9-SLI eladó!
[link] -
erdey_a
addikt
No? Jutottál valamire? Nincs sehol egy elfekvő HP nyominger, ami 27-28 -as tintát eszik?
Amúgy asszem vagy valahol a kun bélán vették, vagy a metróba. Sajnos nem kérték ki a véleményem, hogy hol KELL vásárolni.
De azért ha minden kötél szakad így is beszámíthatnád jóárasítva
Mondjuk még annyit megprószálok, hogy jövő héten megnézem azt a nyomtatót, oszt szétkapom, hátha némi ráolvasás segít.
-
Dorien
veterán
-
hemaka
nagyúr
Hali.
Van egy K610i-m, 1 éves, pannonos, sarkainál a festés kopottas(hölgyemény tulaj miatt(farmerzseb)...), de amúgy teljesen jól működik. 64Megás M2-vel, gyári dobozában(cd, töltő,guide). Mennyiért lehetne ezt eladni?
Vagy esetleg, ha érdekel vmit, ajánlatokat várok. -
Taki_
tag
válasz
Balinov #10033 üzenetére
Viselkedjél b+, mert odaküldöm azt a 3 emberemet, látom a tegnap esti figyelmeztetés nem volt elég
De most kemények lesznek, mint a vídia, nem a villanyotokkal fognak pöcsölni
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
gyerekek,nagy az isten állatkertje,nem kell hozzá semmi oldalt böngészni.tegnap este 10óta nem volt se tv,se net,egész délutánig..meg lépcsőházvilágítás se...kijöttek a vidanetesek,majd visszakapcsolták azt a fázist,amin a kettő volt..valami homárfajbarom hogy csapták volna csecsemőként a falhoz részegen lekapcsolta egyszerre mind2-t...
-
Balinov
titán
-
attila134
csendes tag
Hello!Eladó egy amd athlon 3500+
egy 512-es ddr2-es ram
és egy asus en8400gsérd:counterg@citromail.hu(ez az msn-em is)
-
Taki_
tag
Engem az áram baszott meg egyik nap, de nagyon
Egy kivételével az összes biztosítékot lecsptam, szedem le a konyhai konnektort, áram nincs benne, fázisceruza nem mutat semmit, aztán egyszer csak bumm, majd megvakultam
Le is vágta a villanyóra alatti biztit... Azóta se értem a dolgot...
-
gs20
tag
Akkor Flow mint sötétben világító egyén nyugodtan nyithat Paks topikot, ahol sok magához hasonlóval találkozhat
Egyébként véletlen nem találkozott valaki ilyen házzal: LC-Power 909BD? -
Flow
senior tag
De a legnagyobb poén ahogy észrevettem. Tesóm gépe egy számítógépes asztal erre kialakított rekeszében helyezkedik el, és mögé kell hajolni, hogy elérjem a csatlakozókat. Utp kábelt akartam kihúzni, de előre kellett dőlnöm, ezért a fejemmel megtámaszkodtam afűtőtestben, ami még nem lett átfestve mióta ideköltöztünk,és a tetején a festék lepattogzott. Arra lettem figyelmes, hogy valami csípi a homlokomat és valami fények ugráltaka szemem előtt (mint később kiderült áthúzott
). Na ekkor fogtam a multimetert... és derítettem fényt az idegen eredetű fényekre.
-
törölt tag
Arányjavítás bármelyik torrent oldalon, 1000ft/100gb...
-
Flow
senior tag
Gyerekek, az mitől lehet, hogy ráz a gépház?
-
Jazzos
őstag
FSP200-60ATV(PF) vatta új/nogar táp 1.990-ért EKSÜN! Az ár mind az 1db készleten lévő termékre vonatkozik. Siessen, hogy Önnek is jusson!
-
Flow
senior tag
De nem hiszem, hogy ezt ne ismerné minden júzer.
-
Flow
senior tag
-
vidobali
aktív tag
Jazzos: Köszi még1x a lapért, müxik frankón
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest