- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Taki_
tag
Ez már vmi újabb
Régi: Avalanche 3.0, új: Avalanche 1.0
Egyelőre megvan mind a kettő. Az úgy kezdődött, hogy... Elhatároztam, hogy idén több maraton versenyen is elindulok. Első verseny: Balaton Bike Fest rövidtáv, ezt még egész jóé bírta a bicaj, azon kívül, hogy vagy 20 kg sár volt rajta a verseny végére. Második "verseny": Gázló TT, a maga 108km + kb 10 km eltévedéssel egy fasza kis túra, na itt már jöttek elő a gondok, fék+váltó igen csak megadta magát a végére. Harmadik verseny: Balaton Régió Maraton hosszútáv, na és itt fogyott el a régi GT, első villám teljesen ko, hátsó kerékagy széthullott, váltó, fék szintén, lánc kuka, első hajtókar nagytányér elkopott, stb, stb és itt határoztam el, hogy akkor a vázat meghagyom és építek egy bicajt. Na igen. Számolgattam, számolgattam és rájöttem, hogy kurvára nem érné meg...
Elkezdtem nézegetni az új bicajokat Merida meg GT körökben, egy Meridát majdnem meg is vettem, de mivel egy nem kicsi engedményt adtak erre a GT-re a 220-ból, így azonnal el is hoztam Pestről, ez volt az utolsó db a nagykerben, kisebb fényezési hibákkal. Úgyhogy Mátra Maratonon már ezzel indultam, hát ég és föld a két bicajAzóta kapott hátra új felnit, mert az az écsi balesetben megsemmisült, két új gumit, ezek már kapaszkodni is tudnak, illetve kapott egy Kelly's Squad kulacstartót, meg egy Kelly's nyeregtásákát, hogy vmi jó is leygen rajta
Szóval ez a jövő évi versenybicajom, ha kisebb-nagyobb javításokkal kibírja a jövő évre tervezett 10-11 versenyt, akkor egy rossz szót nem szólhatok rá
Aktív témák
- Trollok komolyan
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tesla topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest