Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Dorien
üzenetére
Én is mindig azt mondom, hogy a múltra pítkezve felesleges megkísérelni kitalálni, mi fog történni a jövőben, nyilván nem az én habitusom, de mint szabályt erősítő kivételt említettem csak meg.

Azaz létezik, ne csináljunk úgy, mint ha nem létezne, de szerencsére nem ez a többség.
Azonban annyi szélsőséges körülmény van az átmeneti időszakokban, hogy tényleg lenne értelme október végétőltől decemberig négyévszakosat felrakatni, decembertől márciusig télig, utána ismét négyávszakosat májusig, és szeptemberig mehetne a nyári. Szereintem ekkor történne meg az, hogy minden gumi a neki megfelelő hőmérsékleti viszonyok között tudná a legtöbbet nyújtani, de gyanítom nagyon sokat kell menni mindehhez, ellenben bármennyire nyűgös ezt leszervezni évente többször, van benne ráció az egyik oldalról.
Viszont az emberek közlekedési habitusa miatt felesleges, amennyiben hideg van, de már nyárid van fent, úgyis lassabban mész, mert a többiek előtted, melletted is ugyanezt teszik, és 5 perccel később érsz majd oda..Mindig mondom, hogy ez a sose j igazán ez ritkán derül ki, mert még én is kevés embert ismerek, aki egy ilyen gumit a napi közlekedésben kihasznál, van egy ügyfél, aki egy 6.2 V8-as Camaroval jár, mindene piszkálva van kicsit, és az ember is rugdalja állandóan, nála a michelin pilot 4s sport cup2 gumik se voltak jók, pedig a 4 gumi nem fért bele 1 millába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest