Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Na.. Először is. Volt itt valaki azt mondta, hogy wow-ban kidolgozottabbak a városok, ez nem igaz, sőt, pont fordítva. Na, javaslom, hogy látogassatok el Divinity's Reachbe. konkrétan 5 percig csak álltam a város előtt és néztem, hogy ez most komoly? Amúgy a sylvarimmal keveredtem oda valahogy, fogalmam sincs, hogy hogyan, de messziről kiszúrtam ezt a hatalmas várat (amúgy marha jó a látótávolság is). Kicsit még körülnéztem, van egy vár nem messze tőle is, meg is néztem, az npc-k ott harcoltak meg katapultoztak az ellenséges npc-kel, mellette nem messze meg egy gyönyörű malom. Nem bírtam kihagyni, körbejártam az egészet. Aztán közelebb mentem a nagy várhoz... Fúúú. Nem semmi. Ezerszer jobban kivan dolgozva, mint a WoW-ban, és olyan a hangulata... Legszívesebben leültem volna az út közepére és csak percekig hallgatom a zenét, meg figyelem, hogy mit csinálnak a lakók, mikről beszélgetnek, stb (csak sajna kezdődött a meccs
). Nem semmi. Úgy terveztem amúgy, hogy most már abbahagyom, hagyok a teljes játékra is felfedezni valót, de muszáj lesz majd még egy kicsit mászkáljak benne. Valóban, játszatja magát. A WoW óta várok egy ilyen játékra (a BF3-ban reménykedtem, de csalódnom kellett, a minecraftot szeretem, de valahogy mégsem tudok napokig előtte ülni és építgetni, a skyrimot meg szinte agyonra játszottam).Archanon: A lépcsőzést adom, de nem sok olyan játék van, ahol ezt normálisan megtudnák csinálni, de szerintem egyáltalán nem idegesítő. A csúszkálás meg, nem tudom. Van ugye ez amikor gyorsan elindul és olyan mintha csúszkálna, szerintem ez is direkt van, szándékosan rakták bele. Mást meg nagyon nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Wise (ex-TransferWise)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nem semmi. Úgy terveztem amúgy, hogy most már abbahagyom, hagyok a teljes játékra is felfedezni valót, de muszáj lesz majd még egy kicsit mászkáljak benne. Valóban, játszatja magát. A WoW óta várok egy ilyen játékra (a BF3-ban reménykedtem, de csalódnom kellett, a minecraftot szeretem, de valahogy mégsem tudok napokig előtte ülni és építgetni, a skyrimot meg szinte agyonra játszottam).