- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Át kell nézzek a Radeon topicból, és előre elnézést, mert nem 670/80/90 -el kapcsolatban írok, de Kepler, és talán ez a legtámogatottabb topik, szóval ha tudtok segíteni (az ismerősnek rajtam keresztül), az jó lenne. Én már kifogytam az ötletekből..
Szóval egy GeForce 640GT -je van (nem "M", rendes desktop), és csinálja ezt az új fajta nvidia driveres hülyeséget, dobálja a képet, szürke, fekete, játszhatatlan, elmosódik stb... De úgy tűnik, hogy csak BF3 -ban. Próbáltuk neki felrakni a legújabb drivert, régebbi drivert, próbáltam neki -100MHz -en futtatni (GPU és VRAM is!), akkor ritkábban, de ugyanúgy szar volt. Szerintem ez így akkor már simán garanciás ügy, -100MHz -en sem stabil, ez pocsék. Most legutoljára már el is dobta a BF3 -at ahogy van, valami hibaüzenettel, hogy driver lecsatolása hibás utasítások miatt....
Szóval? Mehet gariba ahogy gondoltam? Esetleg valami ötlet még? (Nem lenne rossz, ha sikerülne a gariztatás, venne valami nagyobbat kicsit
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendszergazda topic
- E-roller topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest