- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz
G@bi90MR #16106 üzenetére
Asszem visszarakom a 3mas peccset egy kis időre!
dokee78: Gondold végig, hogy mik változtak azóta a gépeden, és a játékkal kapcsolatban, amióta van ez a problémád, majd ha tudod, akkor állítsd vissza abba az állapotba a dolgokat, és megint tegyél vissza egyesével mindent a mostani állapotba. Pl drivereket, játékpatch, esetleg törölj olyan programokat, amiket a játék telepítése után telepítettél, mert én emlékszem, hogy amikor még xp-n játszottam, akkor feltettem a Vista inspirat-ot, és emiatt nem indult a játék. Elég fáradságos munka lesz, de hát nincs jobb ötletem. Esetleg kipróbálhatnál másik operációs rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest