Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Én is dobok fel egy képet a karakterem aktuális állapotáról (ma délután lőttem). A héten nagyon keveset játszottam, ma volt rá kicsit több időm; jelenleg a helyi ellenállás földalatti bázisáig értem el.
Sebzésben közel sem olyan izmos, mint a lightning warder kolléga, ellenben itt Elite nehézségen a kiegben is mindent simán facetankoltam vele idáig. Tegnap este találkoztam például a beast-es nemezissel is. Azt is úgy vertem le, hogy 95%-ban egy helyben álltam, és csak ha nagyon sok "piros pocsolya" gyűlt össze a lábam alatt, akkor léptem arrébb. Azért ott már kellett néhány gyógyitalt innom, de a legtöbb ellenfélnél (lilákat is beleértve) még erre sincs szükségem. Persze, tudom, Ultimate majd más világ lesz, de egyelőre abszolút jó a karakter. Gyakorlatilag ész nélkül bemehetek vele bármilyen helyzetbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc