Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Az a baj PC-re nincs normalis autos jatek. Assetto Corsa nagyon jo es megjobb lesz, nagyon jo a vezetesi elmeny, de pl nekem tul nehez neha. Mast nem tudok. Ott a Project Cars, nem probaltam de sokan azt mondjak Shift fizikaja van ami nagyon nem hianyzik. Forza 5-nek es Horizon-nak nagyon orulnek PC-re, azok tenyleg jok. Regen mikor volt Xbox-om a Forza 3 nagyon lekotott.
-
MeghaL0L
addikt
Igen és melyik ilyen jellegű autós játékot vennéd most elő PC-n tolni akár multiba is? (Grid sorozatot kivéve) Nyilván nincs konzolunk így máris leszűkül a kőr. Én sajna nem tudok mondani egyet sem. Nekem speckó nem is kell több mint amik eddig voltak csak egy nem kihalt multiplayer meg vagy 100 óra játékidő amit nem unva csinálok. Ha ez meglesz akkor már megérte a pénzét.
Új hozzászólás Aktív témák

- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest