Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Hát hülyék mindig lesznek, ez minden fajta játékban így van.
Az viszont amit írtál 2. dolognak az a hátul jövő hibája. Az előtted haladó olyan tempóval megy és úgy ahogy akar, ha tudod előzd meg és ennyi. Viszont ha besorolsz mögé onnantól a te sarad, ha nagyon rámászol és ő lesatuzik. Most ő vagy így vezet vagy benézett vmit stb azt neked le kell tudni reagálni. Ez van, ezért hívják autósportnak
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.
Ezt belső kameraállásból meg lökhárító nézetből elhiszem nem könnyű észre venni, nekem is oda kell figyelnem nagyon, de egy normális játékban vagy jelzi vmi lásd ACR, vagy hallom hogy már mellettem duruzsol, nyilván nem megyek pl egy balos kanyarnál ki külső ívre ahol ő már bement mellém.
Kb ezt tanítani kellene mielőtt netes autózásra megy valaki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.