Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez csak egy tipp ne vedd teljesen számításba , de létezik a windows-nak egy öntesztje (olyan mint az elmény index) aminek a pontos angol neve nem jut eszembe, de lehetséges ez indult be pont játék alatt, és terhelte plusszban a gépet vagy ha használsz valami gadget vagy kiegészítő (hőmérséklet mérő, szabályzó) programot ők is csinálhatnak ilyen öntesztet. Én is láttam már ilyet.
Az ha picit magas a CPU/CORE kihasználtság nem feltétlenül jelent gondot hisz dolgoznak a magok ergo szépen hajtják a VGA-d és van megfelelő FPS.
Mindenki boldog.
Egy erős processzornak 50-70% meg sem kottyan, sőt akkor érzi jól magát. Még egy i7 is ilyen tartományban mozog ha erős VGA mellé van társítva hidd el
Ha 100%-on kiakad akkor elfogyott a cpu és laggol, de nálad ilyen nincs. Ha nem dolgozik akkor az sem jó mert miért nem dolgozik? Nincs mellé olyan masszív dedikált VGA társítva és/vagy az alkalmazás nem olyan részletességre van beállítva ami ezt igényelné azért nem. Ez ilyen egyszerű.
Valami külön szerintem megterhelte a gépet aminek nem lett volna szabad.
Nézz utána mi lehetett ez. Tű a szénában mert bármi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.