Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laca000
üzenetére
Mondd ezt el tükörbe is, szerintem ugyanúgy érvényes lehet.
Egyáltalán elolvastad, amit írtam? Vagy csak szimplán semmi érved/indokod sincs, azért személyeskedsz és puffogtatod ugyanazokat a szólamokat?
Egyetlen érvet nem sikerült felhozni a Grid 1 multija mellett, illetve a 2-ével szemben. Gratulálok. Jó játékot az első részhez!
Ja igen, én totál leszarom hogy mi lesz a 2. résszel x idő múlva. Most élvezem, ahogy anno az 1-et is. Csak én nem azzal töltöm el az unalmas perceimet, hogy ide sírok és nyüffögök, hogy deazegybenezissokkaljobbvolt.Brian: naaaa, driftelni csak a 2-ben tudnak az autók egyenesben is!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyáltalán elolvastad, amit írtam? Vagy csak szimplán semmi érved/indokod sincs, azért személyeskedsz és puffogtatod ugyanazokat a szólamokat?
Egyetlen érvet nem sikerült felhozni a Grid 1 multija mellett, illetve a 2-ével szemben. Gratulálok. Jó játékot az első részhez!