- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Most leszek megkövezve, de én akkor is az 1-et azért kezdtem el játszani és belemerülni, mert iszonyat brutál szép grafikája volt
Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.
Engem az vonzott oda és szerettem meg.... már akkor volt PS2-m szóval szimulátorra ott volt a GT4 ... nekem az volt benne a szép és jó leültem a gép elé fél órára és egy brutálisan szép grafikával és motorhanggal megáldott autós játékkal játszottam. Számomra a fizika volt a legutolsó dolog... nekem még az is messze jobb helyen volt, hogy volt belső kamera, mint a fizika. Mikor a nyitott TVR-el kellett menni az belső nézetből maga volt az élmény....lehetetlen volt nem imádni főleg azért, mert az a kocsi ott is farolt ahol nem volt kanyar

Ezt csak azért írtam le, mert vki írta csak egy szép grafika köré írt vmi.... és pedig nem vagyok egy grafika mániás, mondván hol van a Mafia 1 grafikája is ma már és még mindig a világ legjobb játékának tartom. De engem akkor is egy autós játékba ez csábít be.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Facebook és Messenger
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Diablo IV
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED megkímélt full dobozos.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hót nem érdekelt milyen a fizika meg minden, csak az, hogy egy moddolt rfaktor vagy régi Race részhez képest végre ne 2 pixelkockával kelljen autóznom.