Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Tuninger
üzenetére
Megnéztem, köszi. A gondom az, hogy ezek a felvételek nem annyira jók, mert nincs semmi az előtérben. Mindazonáltal a 11-es emelt felbontáson és tömörítéssel egész jó. A hetes tényleg jobban elkezd zanzásítani, ha kicsit is kevesebb a mikrokontraszt. Szerintem az új kamerákon nem jelentkezik annyira a hatás, mert nem kezdenek el túl drasztikusan tömöríteni.
-
Tuninger
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
Na én is megnézegettem 400% nagyításon.
Hero 7-8-11 4K 30 közel egyforma és bizony mossa a detailt pedig a H8 az 120Mbpsen ment)
Hero 11 5.3K 70Mbps/200Mbps megegyezik és meglepően jó
iPhone egy lehelletnyivel marad talán el a H11 5.3K-tól, néhol mosotabbak a fák, de jobb a definició
Az A7 III a legjobb, annak ellenére hogy az 1:1-es kiolvasású, tehát nem oversamplinges 4K
az OA5 meglepően korrekt, de sok a fake detail ráadásul van alapból élesítés rajta amit senki sem kért, valószínűleg a QuadBayer kiolvasást is lehetne optimalizálni, de pl az iPhone ezt kultúráltabban tudja megtenni a hasonló szenzorból.Egy szó mint száz: nem a fókusz a probléma hanem a képfeldolgozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 26
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi