Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
sztrogoff19
üzenetére
Szia,
A GoPro Windows appra nem tudom a választ, de őszintén szólva én egyszer kipróbáltam azt és 10 perc idegeskedés után le is töröltem a 'csába. Használhatatlan katyvasz, még egy Windows movie maker is sokkal jobb annál.A telefonnal való összelövésre: ez a hiba akkor jön elő ha nem állt fel a kapcsolat a kamera és a telefon között. Nézd meg hogy:
1, a kamerán be van-e kapcsolva a WiFi. Ezt úgy tudod megtenni hogy a képernyő tetejéről húzol egyet lefelé a kamerán hogy lejöjjön a menü, aztán Connect, ott legörgetsz a legaljára és a Wireless Connections-t bekapcsolod. Ezt egy kis ikon jelzi is neked mellette, ha be van kapcsolva akkor fehér, ha ki van kapcsolva akkor szürke.
2, a telefonod jó WiFi-re van-e kapcsolva. Ha otthon vagy és a telón bekapcsoltad a wifit akkor valószínűleg a wifi routeredre fog kapcsolódni automatikusan és nem a kamerára. Menj be a wifi kapcsolatokhoz és válaszd ki a GoProdat. Amint rákapcsolódott be fog tölteni a kamera élőképe.A szoftverfrissítés szerencsére nagyon egyszerű, ha már összelőtted a telefonos appal akkor azon keresztül automatikusan felajánlja ha van elérhető frissítés, te csak leokézod, aztán vársz amíg azt nem mondja hogy kész.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest