Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
eddie1978
üzenetére
Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is a legutóbbi síelésünk során. 2 db GoPro-val nyomtuk majd' egy héten át a felvételeket. Első pár napban totál mindent felvéve, mintha kötelező lenne. Full felszerelve sz@rokkal, viszonylag hamar kellemetlenül éreztem magam, hogy mindenhol csápok lógtak rólam.

Energiánk fele arra ment el, hogy
- várj, hogy áll a kamera, ne arra nézz, ezt is vedd, ide fordulj, menj előttem, ne menj ki a látótérből, stb. A chest mount-tól pl. majdnem idegbajt kaptam, amikor a sokadig alkalommal kellett kibányásznom a mellzsebből a telefonomat.
Utolsó két nap már nem is vittük ki a kamerákat, és végre 100%-ban a lesiklásra tudtunk koncentrálni.
Az eredmény kb. 20 órányi felvétel, aminek a nagy része természetesen kuka. Csináltam egy fél órás összefoglalót az egészből, a többi ment a levesbe. Már nézni sem bírtam, annyira meguntam a felvételeket a vágás során.
A felvett anyag természetesen gyönyörű, de legközelebb már okosabban fogjuk csinálni.
A két GoPro azóta is a fiókban hever, a következő szezonig (ha egyáltalán lesz...) szerintem elő sem lesznek véve.
Sz'al szerintem nem feltétlen éri meg akció kamerát (és a hozzá tartozó kütyüket) tartani, ha csak párszor veszed elő egy évben...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest