Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• goldnarmz

aktív tag

válasz eddie1978 #2262 üzenetére

Hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is a legutóbbi síelésünk során. 2 db GoPro-val nyomtuk majd' egy héten át a felvételeket. Első pár napban totál mindent felvéve, mintha kötelező lenne. Full felszerelve sz@rokkal, viszonylag hamar kellemetlenül éreztem magam, hogy mindenhol csápok lógtak rólam. :DDD
    Energiánk fele arra ment el, hogy
    - várj, hogy áll a kamera, ne arra nézz, ezt is vedd, ide fordulj, menj előttem, ne menj ki a látótérből, stb. A chest mount-tól pl. majdnem idegbajt kaptam, amikor a sokadig alkalommal kellett kibányásznom a mellzsebből a telefonomat.
    Utolsó két nap már nem is vittük ki a kamerákat, és végre 100%-ban a lesiklásra tudtunk koncentrálni.
    Az eredmény kb. 20 órányi felvétel, aminek a nagy része természetesen kuka. Csináltam egy fél órás összefoglalót az egészből, a többi ment a levesbe. Már nézni sem bírtam, annyira meguntam a felvételeket a vágás során. :D
    A felvett anyag természetesen gyönyörű, de legközelebb már okosabban fogjuk csinálni.
    A két GoPro azóta is a fiókban hever, a következő szezonig (ha egyáltalán lesz...) szerintem elő sem lesznek véve.
    Sz'al szerintem nem feltétlen éri meg akció kamerát (és a hozzá tartozó kütyüket) tartani, ha csak párszor veszed elő egy évben... :U

Új hozzászólás Aktív témák