Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hővezető paszták
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Finkoo1980
üzenetére
Igen, igazad van, az xcloud már Xbox Cloud gaming néven fut, de tulajdonképpen a lényeg annyi lett volna, hogy ha valaki ezt olvassa ne gondolja, hogy önmagában a gamepassal ilyen problémák lennének, hanem ez csak a felhőszolgáltatásra érvényes. Ennyi. Persze a topikból következhetne, hogy itt most csak a felhőszolgáltatásokról van szó, de akkor is félreérthető. Illetve azért is jegyeztem meg ezt, mert utána oda csavartam a fonalat, hogy szvsz jobb a series s + olcsó gpu kombó bármi másnál. És ebben az esetben nincs semmi olyan negatív tényező, ami a felhőnél megvan. Ez lett volna a mondanivalóm lényege.
A hozzászólásodat különben végig olvastam, de éltem azzal a megismerésemmel, hogy a legtöbben egyszerűbb, irodai laptopról tolják a felhőt.
80 ezerért a hardveraprón találsz Series S-t, amire különben 2 év világgari van, így még esetleges számla nélkül is letudod garanciáztatni itthon. Egyébként BF alkalmán volt új 90 ezerért. Az aprós GPU kulcsok pedig teljesen hivatalosak és megbízhatóak. Nézz rá az eladók értékelésére.
És még egyszer: szerintem a használt Series S + otthoni TV + olcsó GPU a legolcsóbb és legjobb megoldás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Xbox Series X|S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest