Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Finkoo1980
üzenetére
Igen, igazad van, az xcloud már Xbox Cloud gaming néven fut, de tulajdonképpen a lényeg annyi lett volna, hogy ha valaki ezt olvassa ne gondolja, hogy önmagában a gamepassal ilyen problémák lennének, hanem ez csak a felhőszolgáltatásra érvényes. Ennyi. Persze a topikból következhetne, hogy itt most csak a felhőszolgáltatásokról van szó, de akkor is félreérthető. Illetve azért is jegyeztem meg ezt, mert utána oda csavartam a fonalat, hogy szvsz jobb a series s + olcsó gpu kombó bármi másnál. És ebben az esetben nincs semmi olyan negatív tényező, ami a felhőnél megvan. Ez lett volna a mondanivalóm lényege.
A hozzászólásodat különben végig olvastam, de éltem azzal a megismerésemmel, hogy a legtöbben egyszerűbb, irodai laptopról tolják a felhőt.
80 ezerért a hardveraprón találsz Series S-t, amire különben 2 év világgari van, így még esetleges számla nélkül is letudod garanciáztatni itthon. Egyébként BF alkalmán volt új 90 ezerért. Az aprós GPU kulcsok pedig teljesen hivatalosak és megbízhatóak. Nézz rá az eladók értékelésére.
És még egyszer: szerintem a használt Series S + otthoni TV + olcsó GPU a legolcsóbb és legjobb megoldás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest