Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Finkoo1980
üzenetére
Igen, igazad van, az xcloud már Xbox Cloud gaming néven fut, de tulajdonképpen a lényeg annyi lett volna, hogy ha valaki ezt olvassa ne gondolja, hogy önmagában a gamepassal ilyen problémák lennének, hanem ez csak a felhőszolgáltatásra érvényes. Ennyi. Persze a topikból következhetne, hogy itt most csak a felhőszolgáltatásokról van szó, de akkor is félreérthető. Illetve azért is jegyeztem meg ezt, mert utána oda csavartam a fonalat, hogy szvsz jobb a series s + olcsó gpu kombó bármi másnál. És ebben az esetben nincs semmi olyan negatív tényező, ami a felhőnél megvan. Ez lett volna a mondanivalóm lényege.
A hozzászólásodat különben végig olvastam, de éltem azzal a megismerésemmel, hogy a legtöbben egyszerűbb, irodai laptopról tolják a felhőt.
80 ezerért a hardveraprón találsz Series S-t, amire különben 2 év világgari van, így még esetleges számla nélkül is letudod garanciáztatni itthon. Egyébként BF alkalmán volt új 90 ezerért. Az aprós GPU kulcsok pedig teljesen hivatalosak és megbízhatóak. Nézz rá az eladók értékelésére.
És még egyszer: szerintem a használt Series S + otthoni TV + olcsó GPU a legolcsóbb és legjobb megoldás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest