- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Diabl0
tag
Ha esetleg valaki még nem használta fel a 3000-es kuponját, akkor tudom ajánlani a Rise of the Tomb Raider játékot!
Nagyon jól optimalizált (60 fps), brutál szép játék! Jó a sztori, fun a gameplay! Far Cry, Larával.
Kétezervalahányszáz forint körüli, szóval ingyenes a kuponnal!
-
El Diabl0
tag
válasz
gangstagergo #478 üzenetére
Itthon sem rossz, csak jó net kell hozzá. 18 órám van az Assassin’s Creed Odyssey-ben és talán, ha kétszer megakadt... a torrentre viszont nagyon érzékeny a Stadia, volt, hogy kiírta, hogy instabil kapcsolat, majd ki is dobott.
Az viszont továbbra is elég idegesítő, hogy VP9 nélkül olyan a felbontás, mintha 720p lenne. Kissé homályos minden játék. Az AMD RX széria nem támogatja a VP9-et (rx570), míg az Nvidia évek óta. Feleségem 1050ti-jén szép éles a kép...
-
El Diabl0
tag
válasz
gangstagergo #462 üzenetére
Nincs nekem bajom a 30 fps-sel, de autós játékoknál az nagyon szaggatós, lassú. Nem lesz sebességérzet.
-
El Diabl0
tag
válasz
gangstagergo #460 üzenetére
Jól látom, hogy a Crew 2 csak 30fps?
-
El Diabl0
tag
válasz
Mr Bond 007 #314 üzenetére
Felraktam ezt az addont. Ettől lett kereső a Store-ban, vagy a Google végre hozzáadta?
-
El Diabl0
tag
válasz
Mr Bond 007 #276 üzenetére
Hű, ez nagyon jól hangzik! Jöhet egyre több Stadia exklúzív!
-
El Diabl0
tag
válasz
Mr Bond 007 #216 üzenetére
+1 mindenben egyetértek veled!
-
El Diabl0
tag
válasz
gangstagergo #213 üzenetére
-
El Diabl0
tag
válasz
Ronaldohun #210 üzenetére
Vedd meg Steamen.
-
El Diabl0
tag
válasz
MikeWazowski #203 üzenetére
Manapság már nem 2 pixelből áll egy játék + Stadiára külön portolni kell. És többnyire itt jobb minőségben kapjuk ugyanazt a játékot. Pl. a Cyberpunk grafikája Xbox One X és Series X között van valahol, csak itt 60 fps, One X-en meg 20.
-
El Diabl0
tag
Nálam egyáltalán nincs input lag, még Assassin’s Creed Odyssey-ben sem, pedig az 30 fps. Mondjuk nemrég emelték a Telekom netet, plusz aranyozott végű kábellel netezek multi miatt, lehet emiatt olyan jó a játékélmény. Ketten is simán tudunk akadás nélkül Stadiázni. Feleségemnek annyira megtetszett ez a böngészős móka, hogy csinált fiókot és ő is megvette az Odyssey-t (“de jó, lehet lánnyal menni!”). A kép sem omlik össze soha (pedig majdnem 4 órám van már benne), bár ez szerintem nem natív 1080p (hiába arra van állítva), hanem felskálázott full HD, Pro előfizetéssel is. Szóval nem annyira éles, olyasmi a képe mint a rendes 900p-nek kb. Nálam legalábbis.
-
El Diabl0
tag
válasz
xDiESEL92 #174 üzenetére
Stadiának nagyobb jövője van szerintem. Vannak/lesznek rá exklúzívok, fejlődik folyamatosan. Egy új, modern Google “játékkonzol”.
A GForce Now-nak szebb a képe, legalábbis teszteken ezt láttam, illetve ott minden játék vajsima 60 fps, Stadián sok játék 30 fps-sel fut. Ha jól tudom a GForce Now-nak ellenben nincs saját áruháza, csak a már máshol megvett játékaiddal tudsz játszani rajta (pl. amiket megvettél Steamen). Ami miatt viszont nem ellenfele a Stadiának az az, hogy korlátozva van a játékidő, pro előfizetéssel 6 órát játszhatsz (amúgy talán 3 órát), utána simán ledob és sorban állsz (szóval a felhasználók száma is korlátozott). Stadiával bármiből gamer PC-t csinálhatsz. Tablet + kontroller és mehet a Cyberpunk. Bárhol, bármikor, bármennyit játszhatsz!
-
El Diabl0
tag
válasz
Mr Bond 007 #166 üzenetére
Áh, értem. Marad a kontroller, az egeret nem szeretném állítgatni. Hátha majd a jövőben megoldja a Google a “gamer egér” problémát. Köszi a segítséget!
-
El Diabl0
tag
Sajnos nálam eddig minden játékban szaggatott az egér...
Ezek szerint valami beállítási probléma lesz. 800 dpi-n használom, 1000Hz-en, nem is értem. Többnyire multizok, ahhoz muszáj az 1000Hz... Single playerre igazából elég a kontroller, azzal minden játék szuper, max. hanyagolom a shootereket majd.
Megvettem az Assassin’s Creed Odyssey-t, hogy kipróbáljak egy igazi AAA játékot is. Hát, nem semmi, mennyire szép a grafikája! Jó a sztori és viccesek a párbeszédek. Egy fullos open world RPG a játék, valami elképesztően szép, részletgazdag tájjal!
Ez megint egy olyan játék, amit normál esetben úgy tudnék játszani, hogy medium-low árnyékok és növényzet nélkül.
Néha itt-ott előfordulnak mikrolagok (gondolom a Telekom lehet a ludas), de egyáltalán nem vészes, többnyire stabil az fps, ami szerintem lockolt 30. Ajándék ahhoz képest, amennyibe kerül! Hihetetlen, hogy ilyen minőségű játékkal lehet játszani egy böngészőből, telepítés, minden nélkül!
-
El Diabl0
tag
válasz
gangstagergo #160 üzenetére
Igen, nagyon jól működik ez a Stadia, szerintem simán lehet, hogy ez lesz a gaming jövője! Most játszottam végig a Superhotot. Menő játék, de kiégette a szemem ez a töménytelen mennyiségű bloom.
Egy dolgot viszont nem értek. Az egeret nagyon rosszul érzékeli a Stadia. Lehet valami beállítás, de nekem darabosan működik. Xbox One wireless kontrollerrel viszont semmi probléma. Azonnal felismeri már a Stadia főmenüben is.
Az Ary tippet köszönöm nektek, hihetetlen aranyos játék, a PS1-PS2 korszakot idézi bennem.
-
El Diabl0
tag
Sziasztok! Nemrég próbáltam ki a Stadiát. Első benyomásra nagyon ott van! A Sniper Elite 4-et próbáltam ki, gyakorlatilag vajsima 60 fps a játék még az én régi hardveres gépemen is (fx8320 és rx570)!
Egyelőre bejövős a cucc, remélem fogják bővíteni a kínálatot! Nagyon elgondolkodtatott, hogy megtartom a Pro előfizetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest