- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
válasz
PeterPH #3657 üzenetére
Én eredetileg egy 256os Hazelt rendeltem elő szeptember 2-án. Pár nappal később megkérdeztem őket chatben, hogy lehetséges-e kicserélni feketére mert ahogy látom az hamarabb érkezik. Azt mondták egy későbbi emailben, hogy igen (minden kedvezményt megtartva), csak sok értelme nincs mert az is csak októberben érkezne. Mondom akkor mindegy, várok. Tegnap ránéztem az Alza oldalára kíváncsiságból és láttam hogy van a raktáron fekete. Írtam a chatnek, ahol nem igazán tudtunk szót érteni egymással, el is engedtem. Délután felhívtam őket telefonon és minden probléma nélkül elintézték a cserét, egyedül az ajándék tokot nem kapom így meg (amúgy se vártam volna arra a tokra tovább, hogy megérkezzen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest