Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

Na közben engem is elért a szarvihar :D

A GoogleEarth repülőszimulátorát is érintette egy jelentős változás. Update volt - nyilván :D Ezért kezdődött azzal hogy az összes vezérlő elszállt. Végül sikerült ismét működésre bírni - a Logitech Gaming Software-n belül újra be kellett tallózni az exe-t, de mindenesetre elgondolkodtató hogy az online súgó felől megdögölhetsz mert az alapján egyáltalán nem vezetsz repülőt. Leírja hogy kell gyorsítani és kész. Futóművet, fékszárnyat, csűrőlapokat stb. azokat hogyan kell kiengedni/behúzni azt nem. Felejtsd el...

Ha nincs a kis programomban a profil elmentve már egy évtizede lassan és újratelepítésenként visszatöltve - azaz most kezdenék először röpködni, nem lehet mert nem tudom ezek billentyűkombinációit. Ha valaki tud egy hasznos linket erről szívesen fogadom/fogadjuk, mert van még egy két dolog ami nem úgy megy ahogy kellene és nem tudom beállítani a kombináció hiánya miatt.

A másik ami miatt inkább írok az pedig az frame rate drasztikus visszaesése. Én elhiszem hogy kétségkívül látványos és izgalmas le és felszállásnál a 18-22fps (változatlan grafikai beállításokkal), de tegnap 50-60fps között nekem jobban tetszett. Levegőben nagy sokára beáll olyan 60fps körül, de régen ez többnyire 100felett ólálkodott. Szóval valami, "fejleszd már a géped a picsába" dolgot érzek, mindazonáltal előtte szeretném visszanyerni a régi sebességet, mert tudom hogy 99% nem változott semmi. Miközben én is keresem a probléma megoldását, jobb ha együtt keressük :D

Új hozzászólás Aktív témák