Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
scarabaeus
üzenetére
Az asztalin végül gépújraindítás, soksok vga-driver jellegű villódzás után megoldódott, laposon ,még nem próbáltam újra.

-
t72killer
titán
Az normlális, hogy a win10 laposomra nem tudom letölteni se a weboldalról előbogarászható telepítőt (hiába klikkelek, nem tölt semmit), a win11-es asztalira tegnapelőtt ugyan letöltötte a telepítő exe-t, otthagytam feltelepülni - de utána hiába klikkelgetek az ikonra, semmi se indul?
-
winhate
őstag
Igen win7 alatt kb mar semmin se megy.
Chromium az viszont igen! -
winhate
őstag
Na mara elerte azt a gugli ört hogy csak a szutykos adattolvaj kromon fut semmi mason. (win7)
Latest legacy mindenbol. Koszonjuk... Rest in peace. -
Andy975
csendes tag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
scarabaeus
őstag
A Rétegek alján a Domborzatra tegyél pipát, anélkül nincs domborzat, így nincsenek sem hegyek, sem tengerfenék.
A C:\Users\[felhasználónév]\AppData\LocalLow\Google\GoogleEarth\myplaces.kml fájlt tedd el, és az új rendszerben tedd vissza, az a felhasználó "Saját helyek" mappája.
Szerk.: A "Saját helyek" mappát magát is exportálhatod egy kmz-be, tömörített mentésként (Hely mentése másként), és az jó is úgy, pl. más gépen ideiglenesen megnyitva vagy backupként, de ha aztán az "Ideiglenes helyek" mappából a Saját helyekbe átteszed, akkor a Saját helyeken belül lesz mégegy Saját helyek (vagy húzgálhatod egyenként a gyökérben lévő mappákat - objektumokat a Saját helyek gyökerébe), míg az előzőkben írt fájl cseréjével egy az egyben jön vissza a Saját helyek úgy, ahogyan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest