Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- 3D nyomtatás
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Complete
tag
Érdekes,hogy egy csomó fotó fel van töltve, de pl amiket én régebben töltöttem fel,azokat nem találom, ez miért lehet?
Régebben elszórakozgattam pár fotóval a környékünkről,akkor meg is jelent,ha elindítottam a google earth-t, de aztán újraraktam a gépet és letöltöttem megint és a fotók sehol.
Most ez hogy?
-
feka007
veterán
Azért sztem nem rossz egy ingyen programtól, hogy néhány éve még milyen retek minőségű volt Bp, most meg már az emberek hajszínét is ki lehet venni. Kár, hogy nincs street view a hülye ombucmán miatt..
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Nekem csak az a gondom a Google Earth új verziójával, hogy a tömegközlekedési útvonalakat Budapesten, pl. a Metró vonalát lehet, hogy be lehet kapcsolni valahol, de eddig nem bírtam rájönni, hogy hol. A régi verzióban ( 4.X ) könnyen be lehetett kapcsolni.
A Metró megállóit sikerült kiíratnom vele, viszont a megállók közötti útvonalat nem. -
userZ
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt gondoltam, de szerintem sokan fizetnének egy olyan program verzióért, ahol sűrűbben frissítik a műholdképeket.
-
userZ
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Közben rájöttem, mondjuk egy évenkénti frissítést csinálhatnának google-ék! Ettől függetlenül remek alkalmazás.

-
userZ
aktív tag
válasz
ro_bert17
üzenetére
Igazából nem kml fájlra van szükségem, hanem arra, hogy minél frissebb műholdképet lássak. Pl. Szeged környékén 2007-es imagery date van feltüntetve, tehát 2007-es műholdképet bámul az ember. Azóta elég sok építkezés volt, így jólenne frisebb képet nézni. A kérdés az: hogy lehet frissíteni a műholdképet? (Esetleg a google pro, vagy google enterprise verziók képei gyorsabban frissülnek?)

WonderCSabo: köszi, a Kolontáros rész akkor kipipálva!

-
userZ
aktív tag
Tudja valaki hogy lehet frissíteni a műholdképet? Pl. az Indexre felkerültek Kolontárról friss műholdképek, de az én progimmal még csak a régebbi műholdképet látom.
-
kw3v865
senior tag
Google Earthben be lehet állítani valahogy, hogy ne autópályán tervezze az utat?
-
VS461
tag
Sziasztok!
A Google Earth repülőszimulátorával van bajom. Ahogy indítom, a GE hibával elszáll. 2008 decembere óta az aktuális legfrissebb, ingyenes GE verióval, először XP SP3, majd W7 x64 beta, RC és most a végleges alatt. C2D E8400, 2x2 GB DDR2-800, HD4850, mindig aktuális Catalyst... Próbáltam DirectX és OpenGL módban is... Az eseménynapló szerint a legutóbbi hibát okozó modul az MSVCR80.dll
Ezen a gépen soha nem tudtam még beizzítani... A laptopon és a benti céges hulladékon meg vígan lehet röpülőzni

Van ötlete valakinek, miért nem mehet?
Köszi előre is!
-
Avicularia
veterán
Most találtam meg a verdámat street view-ban

-
zoo8800
veterán
Mikor lesz Pesten utcanézet (streetwiew)?
-
BlacKSouL
addikt
2 alapvető problémám van a programmal, mióta frissítettem valami régebbi verzióról az újabbra, és a legújabbra:
1) Az egérgörgő görgetésére nem zoomol ki-be mint eddig, és mint normális esetben(céges gépen is a legújabb verzió fut) hanem jobbra-balra forgat, és sehol-sehogy nem tudom átállítani.
2) A kurzor ami ugye egy kéz, szüntelenül vibrál-villog miközben tölt lefelé adatokat, amikor pedig megmozgatom, véletlenszerűen eltűnik, ha mozgatom is láthatatlan, és csak épphogy villan fel néha, tehát kijelölni, pontos helyre, képre, objektumra kattintani lehetetlen vele.Próbálkoztam uninstallal, újratelepítéssel, uninstallal, registry pucolással és újratelepítéssel, de mindkét probléma pontosan úgyanúgy megmaradt.
Ötletek? Javaslatok? -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Ma frissült Budapest műholdképe Google Maps-en!!!

-
andy83
aktív tag
És az aláírásomban lévő helyeken el tudnátok ütni vhogy az időt???

-
Petya25
őstag
Találtam egy repülőt Kunhegyes mellett:
Még a kondenz csík is látszik mögötte: 47°21'25.31"N 20°36'20.91"E -
Gyorkosz
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy Google Earth miért nem ír ki 1 db ország/város/település nevet sem?
Most raktam fel a 3. verziót, de egyik sem jó...win is teljesen új, múlt héten formáztam.Előre is köszönöm!
-
Laprasi991
aktív tag
Találtam egy elég vicces bugot az új Google Earth-ben
Úgy értem el, hogy kiválasztottam a "Sky" nézetet, majd megnyitottam azt a csúszkát amivel a régi műholdképek közt lehet tallózgatni, és kiválasztottam vele egy dátumot. Ez amúgy egy földgömb akar lenni belülről, a háttérben pedig ott vannak a csillagok

-
Surda
tag
Üdv!
Mire a legérzékenyebb a G.E., ram, cpu, video? Nálam eléggé lassú, állandóan tölt, pedig csak 2D-ben nézem. Nem tudom, hogy mit bővítsek. 512MB ramom van, P4 3GHz proci, és integrált video.
-
feka007
veterán
Azért durva, hogy ha 3D-be nézem New Yorkot, akkor úgy szaggat hogy az vicc, az egész gép belassul tőle, mintha vmi állati nagy részletességet jelenítene meg... Jó, azért van mit számolni, nade hogy behaljon tőle a gép... Ráadásul egy idő után le is fagy a program, bár asszem betám van.
-
Jazz
veterán
Üdv!
Google Earth-ről szeretnék screenshoot-ot készíteni, de úgy hogy scrollozva egy nagyobb, több képernyőnyi területet.
- ilyen plugin-t nem találtam GE-hez, de biztos hogy valahol létezik vagy valakik megírták, mivel egyszerű: amit GE lerenderelt (letöltött műholdkép részletet) az ott van a memóriában, elvileg kiírható.
- Van ilyen képlopó progi, de az csak a böngészőben tud ilyen nagy scrollozott képet készíteni. Esetleg létezhet egy olyan képlopó progi, ami scrollozás közben folyamatosan hízlalja a képet mikor pl. jelölöd ki az egyre nagyobb (természetesen egyszer már lerenderelt) területet.thx
-
Okoska2
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet azt oldani ha mas nem parancs sorbol, hogy offline induljon?
Meg alapertelmezesben ne mentse a betoltott adatokat kilepesnel?
Sokat hasznalom magyarorszag terkepet es mar az egesz le van toltve cache-be.
Laptopon van es altalaban nem vagyok net kozelben. Indulasnal meg mindig csatlakozni akar a serverre. Ezt szeretnem valahogy kikerulni.Elore is koszi a segitseget...
-
lesaux
veterán
Tyű, felraktam az új Google Earthöt, hát úgy belassult, hogy rossz volt nézni. Akadt, mint egy jófajta Celeronon, a proci meg már attól 90% felett dolgozott, ha mozgattam az egeret a földgömb fölött.
Raktam is vissza a régit gyorsan. -
jhos910
senior tag
Délnyugatnál legyen az N betű (north) és nézzétek meg ezt a koordinátát.
25°16'53.12"N 76°52'30.74"W
-
jhos910
senior tag
Találtam még pár tökjó kis helyet a youtube-on

The number One : 3° 0'8.80"S 33° 5'24.17"E
Lion : 51°50'43.09"N 0°33'11.03"W
Horse 01 : 31°39'42.14"N 106°34'57.65"W
Horse O2: 51° 6'5.79"N 1° 8'26.09"E
Maxim : Bonus DOWN
A man : 29°30'6.70"S 137°29'22.33"E
Pirate : Bonus DOWN again
Jesus loves you : 43°38'46.09"N 115°59'35.81"W
Boat + birds : 21°50'34.82"S 35°26'59.83"E
Sheeps : 29°46'15.67"S 21° 0'31.10"E
elephants : 10°54'13.28"N 19°56'5.72"E
Jump animals : 16°24'16.18"N 19°54'49.78"E
Mill : 51°41'0.48"N 5°46'37.25"E
Horse 03 : 51°39'5.23"N 3°15'27.47"W
Rabbit : 44°14'38.11"N 7°46'9.40"E -
jhos910
senior tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Hali!
youtube-on van pár videó rejtett helyekről a google earth-ben, ezek közül néhány koordinátája amit én kerestem meg
)0.27mp-nél lévő fej koordinátái: 6°42'54.95"N 42°11'59.74"E
1 perc: 50° 0'36.62"N 110° 6'39.42"W
-
pH érték
aktív tag
Vajon Magyarország mikor lesz teljesen lefedve jó minőségű műholdképekkel?
-
zvaragabor
senior tag
válasz
zvaragabor
üzenetére
Megvan már.
-
zvaragabor
senior tag
Üdv. Los Angeles jellegzetes felhőkarcolói merre vannak pontosan?

-
Hi!
Kell valami regisztrésön ,hogy fel tudjak tenni egyes helyről képet?Úgy persze,hogy mindenki láthassa?Vagy legalább,hogy (ha kép nélkül is)be tudjak jelöleni helyeket(kék pötty)?Mer' megcsináltam egy helyet igen részletesen és mint tapasztaltam csak én látom
-
zoo8800
veterán
Lehet távolságot mérni. A programon felül találod a placemarkot (olyan, mint a faliújság tűje), ezt kell leraknod a két helyre. Egyiknél a from here, másiknál a to here jelöld ki. Ezután a bal felső sarokban a search "ablak" directions fülében látod a koordinátákat, amiket kijelöltél. Rákeresel, és az útvonal terv után mutatja a teljes távot.
-
Jégkokó
veterán
Nem tudja vki, hogy menyi időközönként frissítik a részletes térképeket, és bővítik ki őket?
-
zerga~
csendes tag
Sziasztok,
Google Earthel(program és webes felület) kapcsolatban lenne egy kérdésem. Lehet ezzel távolságot mérni ? mondjuk kijelölök egy távolságot és megmondja hogy hány km ?
-
kavicssli
addikt
51°23'25.61"N 30° 6'10.97"E csernobil
-
kavicssli
addikt
21°21'53.98"N 157°56'59.35"W
-
gabberthehun
csendes tag
válasz
Makaveli
üzenetére
Azért mert ezen a helyeken szupertitkos ojektumok vannak,például egy bazijó bacihely vagy egy vízkővár[link]
-
Makaveli
senior tag
De miért rejtegetnek ilyen helyeket???
-
giddimani
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
3500-at is el lehet érni könnyedén!

-
Avanti_
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
az a 3D-s nagyon állat, köszi a tippet! bár kicsit fura h kb 4 méter magas autóról van "fotózva"
olyan londoni busz feelinget ad a dolognak... -
gabberthehun
csendes tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Csak 2 dolog domborodik:
Az említett 2 amcsi nagyváros
Illetve a vízkő.Tényleg ha már itt tartunk hogy állsz a vízkővel?
-
Renegade88
tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
De hogyan lehet elérni h 3D-s legyen, nekem nem akar egyikse domborodni

-
livi34
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Mert megcsinálta egy ismerősöm. És ő mondta, hogy nem nehéz, csak kicsit gyakorolni kell

Nekem nincs türelmem az ilyen gamekhez. -
Ementale
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Izgultam és már emiatt múlt hét kedd óta..
De szerencsére közepesen kemény, úgyh minden ok. -
Ementale
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Pedig kíváncsi lettem volna Konrád bácsi rezidenciájára 3D-ben!

-
Ementale
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Megcsinálhatnálak azért több várost is, tuti lenne rá kereslet.
Engem kimondottan Nyékládháza érdekelne!
-
gabberthehun
csendes tag
válasz
Renegade88
üzenetére
San Francisco és New York amiről így tudok

-
Ementale
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Szerintem is azonnal háborodjunk fel!

-
Ementale
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
3400? Azt hogyan csinálta?
-
gabberthehun
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Hogy lehet egyáltalán 9000-et elérni?
-
giddimani
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
de ez az!
a baciluslevadászós!!!
3300 pontot értem el!
világrekord!
-
giddimani
csendes tag
tesommal játszottunk tegnap egy bacigyilkolós játékkal
fuu csak nemtom már h mi volt a címe.. -
livi34
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Hát nekem nem lenne túl jó
Mivel számítógépet is használom, és kesztyűben nehéz gépelni 
-
livi34
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Ugyanez van az irodában fellelhető közös teledonok kagylójával is. Több rajta a baci, mint a wc kilincsen. Arról nem is beszélve, hogy a közös törölközőkön mit lehet találni

-
giddimani
csendes tag
sejtelmes ez a ''fekete folt''

igen, biztos hogy bacilusok uralják a környéket

-
Takatimi
csendes tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Igen nekem is ez volt az első gondolatom.
Kizárásos alapon csak vízkő lehet.. -
S W A T
senior tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Fura a fehérházat felülről bárki nézegetheti. (ugye nem kell mondanom gondolom simán megnézhető hogy a ház milyen alkalmas terrortámadáshoz) ezt meg nem lehet látni.

-
gabberthehun
csendes tag
Érdekes

[Szerkesztve] -
S W A T
senior tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Angolul nem tudok de nyomkodtam próübálgattam azt megnyomtam egy b eállítást ami mutatta a dátumokat onnan tudom.
-
S W A T
senior tag
52°14'55.38''N 4°26'20.76''E Itt vajon mit rejtegetnek

-
S W A T
senior tag
válasz
gabberthehun
üzenetére
Vannak 2002-es képek de vannak alig pár hónaposak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bluetooth hangszórók
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most vagy vmi repülőről/helikopterről shotoltak, vagy kiszúrták a műholdat