Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skacok!
Már rég a chrome böngészőt használom nagy megelégedéssel, de kb. két napja "meghülyült".
Sok oldalt ha megakarok nyitni akkor valami directagain.net akar töltődni aztán vagy üres képernyő vagy kiírja, hogy próbálkozzak később. Ugyanezen oldalakat az IE minden további nélkül megnyitja! Hozzátenném, eddig természetesen a chrome is megnyitotta! Mi lehet ez valami vírus vagy adathalász vagy mi? Láma vagyok a kérdésben tudtok valami tippet? -
Gyerekek! Egy láma kérdés!
A Microsoft Silverlight az csak az IE vagy más böngészők esetén is előnyös?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Pardon! Már sikerült megoldanom!
-
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam és a KMPlayer telepítése közben felment a chrome böngészőmbe egy ilyen funkció sor vagy mi. (kereső, levelezés, CNN, YouTube efféle szarságok) Hogy tudom azt a sort eltüntetni a böngészőmből?
-
Skacok! Egy láma kérdés...
Le akarom pucolni a merevlemezemet és feldobni az eddigi win7 helyett egy win8-at! Na most a chrome böngészőmből szeretném lementeni a kedvenceket stb. mert később is azt akarom használni. Honnan és mit kell lementenem, hogy az új telepítés után "visszatölthessem" a cuccokat a böngészőmbe? -
-
Skacok. Alapból meg vagyok elégedve a chrome cuccal, az egyetlen eddig (kb.1 hete van fenn) tapasztalt komolyabb hiba, hogy ha pl. a you tube-n megnyitok egy videót akkor pár másodpercig (5-10) csak hang van és utána jön csak a kép..... mi lehet a gáz, van valami tippetek?
-
válasz
T_Stark
üzenetére
Hát nem tudom... Biztos én vagyok a béna de egy oldal elmentése vagy megnyitása egy halom kattintgatás... ennyi erővel minden alkalommal be is írhatom. Nincs módszer, hogy az ikonról lenyíló ablak már egyből a könyvjelző linkeket mutassa? Ja és ne külön mappába az explorerből importáltakat, hanem ömlesztve mindet.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
.....a kezdőlapos dolgot megoldottam de az IE kedvencek még mindig külön sorban vannak.....
-
Skacok két igazán láma kérdés. Letöltöttem a chrome böngészőt és nagy nehezen importáltam az IE9 kedvenceit. DE csak úgy tudom megjeleníteni ha külön sort "csinálok neki ezt, hogy lehetne megoldani, hogy (mint pl. IE-nél) ikonról azonnal mutassa őket? A másik én nagyon szerettem ezért hiányolom azt az ikont amivel vissza tudok ugrani a kezdőlapomra. Ezt, hogy tudom beállítani?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest