Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, én is most néztem utána, hogy a Chrome a google saját licensz szerződésével jön, a Chromium viszont GPL (bár ez platform függő). illetve ha valaki szereti a Chromiumot, de nem bízik a google-ben, akkor is használhat arra épülő fejlesztést, mint péládul az Iron
amúgy én nem aggódnék annyira az ilyen IP címes dolog miatt. egy sima letöltő oldal is rögzíti az IP-det, ha máshoz nem, akkor statisztikákhoz, de akkor is jelen van az adat, és ha esetleg feltörik az oldalt, akkor ugye kinyerhető. illetve hogy a sütikben is mik vannak, az is egy más kérdés. csak ezek olyan régóta jelen levő dolgok, hogy az emberek többsége természetesnek veszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest