Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Szerintem nem hülyeség, a sok írást tartalmazó userprofile-t külön winyóra tenni. SSD-re telepitve, a Win7 eleve megtesz pár optimalizációt:
- Alignál
- Kikapcsolja a idle-defrag opciót
- Kikapcsolja a performance monitoring logolását
- Windows boot file-ok defragmentációját is kikapcsoljaEzen felül biztosan nem hülyeség még:
- Lapozófile áthelyezése (kerül bele írás bőven, ha kell ha nem. Főleg ha nincs fix méretűre állitva, a Win mindig méretezgeti)
- NTFS Last Time Access kikapcsolása (minden file-hoz bejegyzi mikor nyúltál hozzá utoljára, akkoris ha csak olvasás történt, írás nem).
- Prefetch (az SSD eleve gyors, felesleges mégegyszer a meghajtón egy külön mappában a gyakran indított programok első pár byte-ját).
- SuperPrefetch - ez valami mást csinál mint a fenti, én nem bántottam (egyik cikkben az van érdemes lelőni, másikban az, hogy nem - így nem nyúltam hozzá)
- Indexelő szolgáltatás (Windows Search) - ezt én kikapcsoltam, mert elég sok írási művelettel jár. Igaz, hasznos, ha az ember keres valamit, de én még a "régi iskolában nőttem fel" és egy TotalCommanderrel is megtalálok bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest