Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
sziasztok,
nem tudom volt-e már kérdés, kíváncsi vagyok a véleményetekre. eddig firefoxot használtam, de valami bug miatt nem működött a scrollozás a notebookomon, sok időt beleöltem de nem tudtam megjavítani, így átálltam chromera - tetszik is, viszont hiányolom azt, ami a mozillában megvolt - történetesen, hogy a címsorból betöltött URL-ek legördülően választhatóak voltak, és népszerűségi sorrendben tudtam közöttük válogatni.
a chromeban még legördülő URL History sincs, erre találtam egy addont de az meg az ÖSSZES URL-t ami a címsorba kerül szépen számolja és úgy állítja népszerűségi sorrendbe, pedig nekem csak annyi kéne, hogy facebook.com, index.hu stb.. (helyette most 20 index.hu link van benne, minden más kiszorul) tehát ami oldalakat meghívok, azokat szeretném látni egy helyen, ahogy eddig, mert ezt nagyon megszoktam és oda sem figyeltem arra hol böngészek a neten, de a sokszor látogatott oldalakat magától szem előtt tartotta, ami tök hasznos, de az hogy utána az oldalakon belül hol csavargok, már indifferens, csak a fő domain érdekelne amit meghívok a címsorból!
létezik ilyen kiegészítés? új lap megnyitásakor például felajánl 8 leggyakrabban látogatott oldalt, na erre lenne pont szükségem de mondjuk 20 oldallal, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest