Hirdetés
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem vesztettél sokat. Persze eleve a hírneve meg a sztárolása, plusz az erőltetett belemagyarázások miatt (eleve már az is az, ahogy elkészítették - a dialógusok, az események, stb.) sokan azt hiszik, hogy ez a film menő és művészi. Amikor sokan haverokkal elmentünk megnézni, akkor persze erős kisebbségben voltunk a társaságban azokkal szemben, akiknek tetszett, de nekem sokszor már szinte fizikai fájdalmat okoztak a film nézése közben az elcsépelt, sablonos jelenetek és mondatok.
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.
De ez itt nagyon OFF.
Remélem nem sértettem meg senkit, akinek tetszett, én elfogadom az ellenkező véleményt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.