Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem vesztettél sokat. Persze eleve a hírneve meg a sztárolása, plusz az erőltetett belemagyarázások miatt (eleve már az is az, ahogy elkészítették - a dialógusok, az események, stb.) sokan azt hiszik, hogy ez a film menő és művészi. Amikor sokan haverokkal elmentünk megnézni, akkor persze erős kisebbségben voltunk a társaságban azokkal szemben, akiknek tetszett, de nekem sokszor már szinte fizikai fájdalmat okoztak a film nézése közben az elcsépelt, sablonos jelenetek és mondatok.
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.
De ez itt nagyon OFF.
Remélem nem sértettem meg senkit, akinek tetszett, én elfogadom az ellenkező véleményt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.