Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
BFilterrel használom a Chrome-ot. Egy szervezetnek küldtem üzenetet a szervezet saját weboldalán. Közben használtam a böngésző fordítóját, mert az oldaluk nem magyar nyelvű, hanem angol. Nem értettem mindent, amit az üzenetküldésre használt oldalon írtak. Rubrikákat kitöltöttem, egyes opciókat megjelöltem, üzenetet beírtam és elküldtem. Vacak magyarsággal (ugye, a böngészővel magyarra fordítottam az oldal szövegét) kiírta, az üzenetet sikerült elküldeni.
De tényleg sikerült? A BFilterrel meg a böngésző fordítójával nem rontottam el valamit?
Az üzenetem angolul írtam be a. Azt a böngésző ugye nem magyarra fordítva küldte el?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest