Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Felraktam ezt a LastPass bigyót, csak pont Tibii91 hsz-ét nem olvastam el rendesen és töröltettem a Chrome-ban tárolt jelszavakat. Most meg kínlódhatok, mert hiába kapcsolom ki ezt a bigyót, nem jegyzi meg a jelszavakat.
Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom. 
Hogy kellene rábírni a Chrome-ot, hogy ismét hajlandó legyen megjegyezni a jelszavakat, mert most fel sem ajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom.