Hirdetés
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
De miért törölted a Chrome-ban tárolt jelszavakat, ha még nem szinkronizáltad LastPass-szal?
Amúgy elvileg a bővítmény átveszi a Chrome alap jelszó-megjegyzős figuráját, és onnantól, hogy engedélyezed, csak a LastPass-os fiókodnál fog tárolódni a jelszó, amit ugye más géppel is tudsz szinkronizáltatni.
Nem értem, hogy kavarhatta nálad össze-vissza a jelszavakat és felhasználóneveket, nálam problémamentesen működik.
Olyan helyeken is automatikusan kiegészíti a megfelelő form-mezőket, ahol az autocomplete attribútum off-ra van állítva, ezáltal nem ajánlja fel a kód megjegyzését, és nem is egészíti ki az alapbeállításokkal (pl. a Neptun-rendszernél egyetemeknél, főiskoláknál!), viszont manuálisan be tudtam írni a LastPass-fiókomnál az oldal címét, adatait, és így már itt is felkínálja.
Szerintem nagyon hasznos kis bővítmény, érdemes használni. Elvileg biztonságosabb is az, hogy a LastPass-fiókodnál tárolod a jelszavakat, megfelelően hash-elve, stb., mint a böngésződ adatainál mindenféle biztonságos tárolás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Projektor topic
- iPhone topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest